Home Mozaik Provjerite zašto polaznici upisuju tečajeve stranih jezika u Narodnom učilištu!

Provjerite zašto polaznici upisuju tečajeve stranih jezika u Narodnom učilištu!

286
0

RD: Narodno učilište je škola s najdužom tradicijom jezičnih programa u gradu Rijeci i gotovo da nema obitelji iz koje netko nije pohađao jedan od stranih jezika u vašoj ustanovi. Zašto polaznici upisuju tečajeve stranih jezika u Narodnom učilištu?
NU: Uz dugogodišnju tradiciju nastave stranih jezika stekli smo povjerenje mnogih generacija. Imamo velik broj polaznika koji i po nekoliko godina dolaze k nama na strane jezike; prvenstveno zbog kvalitete nastave i iskusnih predavača. Nastojimo pružiti svakom polazniku ono što im je najbitnije, a to je da kroz opuštenu atmosferu zaista i nauče komunicirati na stranom jeziku. Mnogi naši polaznici komentiraju da im se najviše sviđa kod nas to što ih se stalno potiče na aktivno sudjelovanje i interakciju tijekom nastave. Ključan dio nastave stranog jezika jest upravo simuliranje stvarnih životnih situacija iz svakodnevice kako bi polaznici postali samostalni u uporabi jezika kojeg uče.

RD: Narodno učilište ima veliku ponudu programa i tečajeva stranih jezika. Koje sve jezika imate u ponudi? Koji su jezici najpopularniji?
NU: U ponudi imamo engleski, njemački, talijanski, ruski, španjolski, kineski, slovenski, mađarski, nizozemski i hrvatski za strance. Zadnjih je godina izrazito popularan njemački zbog sveg većeg broja ljudi koji odlaze u Njemačku ili Austriju radi zaposlenja. Naši programi učenja engleskog, njemačkog, talijanskog, ruskog i hrvatskoj jezika za strance verificirani su od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

RD: Kada su upisi i kada počinje nastava?
NU: Upisi su do 14. 09., početak nastave je 17. 09.., a nastava se održava dva puta tjedno po dva školska sata u poslijepodnevnim i večernjim satima, ali ukoliko ima interesa i dovoljno kandidata nastava se može organizirati i u jutarnjim satima.
Za sve dodatne informacije posjetite našu web stranicu www.nar-uciliste.hr ili nas pratite na facebook profilu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here