Home Vijesti Prva fotografija s mjesta egzekucije u Panama Cityju: U tijeku provjera je...

Prva fotografija s mjesta egzekucije u Panama Cityju: U tijeku provjera je li žrtva Zvicer (FOTO)

258
0

Mediji u Panami sinoć su objavili da je u mafijaškoj sačekuši ubijen muškarac sa nadimkom “Jai”, koji je izrešetan u bijeloj limuzini.

Podsjetimo, sinoć se proširila vijest da je Radoje Zvicer teško ranjen, a neki mediji objavili su da je on ubijen. Još nema policijske potvrde identiteta.

Odvjetnik obitelji Zvucer progovorio je za Kurir o najnovijim vijestima iz Paname i demantirao da je njegov klijent ubijen.

– Muškarac s nadimkom “Jai”, star između 40 i 45 godina, ubijen je u petak poslijepodne dok se sporo vozio kroz Veradon, koji se nalazi u sektoru Don Bosco, u Verani, četvrti San Miguelito – javlja lokalni panamski portal.

Dodaje se da više detalja ovog zločina još nije poznato, jer građani odbijaju davati informacije. Poznato je samo da su u bijelom automobilu ubijeni pucali naoružani ljudi, a da je žrtva bila za volanom.

Na mjesto događaja izašle su jedinice Nacionalne policije, koje su postavile žutu traku kako bi ograničile mjesto zločina i sačuvale sve dokaze koje su on ili ubojice ostavili.

Previous articlePutin shvatio da je rat bio ‘kolosalna greška’, sad se sprema za posljednji udarac?
Next articleHPV se prenosi i oralnom penetracijom: Evo što morate učiniti nakon odnosa kako biste smanjili rizik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here