Home Mozaik Putinova propagandistica: Mi se zapravo ne borimo s Ukrajinom, pobijedili smo u...

Putinova propagandistica: Mi se zapravo ne borimo s Ukrajinom, pobijedili smo u prva tri dana

188
0

Društvenim mrežama danas se proširila zanimljiva snimka Margarite Simonjan, Putinove propagandistice i glavne urednice režimskog Russia Todaya, na kojoj je održala, blago rečeno, zanimljiv monolog.

“Mi se ne borimo protiv Ukrajine. Pobijedili smo Ukrajinu u prva 3-4 dana”, govori Simonjan, koja se u nastavku monologa požalila kako je već navikla da njenu kuću pokraj Moskve “učestalo posjećuju dronovi”.

“Pali su u susjednoj ulici, i to ne jednom, dva ili tri puta. No, sada je jedan dron pao pokraj moje obiteljske kuće u Adleru, u kojoj je odrasla moja majka i u kojoj sam provela sve svoje ljetne praznike”, požalila se Putinova propagandistica.

“Ukrajinski borbeni dron u Adleru. Možete li to zamisliti?” zapitala se Simonjan, naizgled nesvjesna činjenice da je nedugo prije toga rekla da je Rusija pobijedila Ukrajinu u prvih nekoliko dana rata koji je počeo krajem veljače prošle godine.

Spominje “sve neizbježniji nuklearni ultimatum”.

“Njihove mete, geografski gledano, postaju sve dalje. Ulozi su sve veći. I zbog toga nuklearni ultimatum s naše strane postaje sve neizbježniji”, zaključila je. (index)

Previous articleNezadovoljni igrači nakon utakmice napali suca, odustali od namjere kada je na teren utrčala djevojka
Next articleVIDEO: 21 osoba poginula u stravičnoj nesreći kod Venecije!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here