Home Najnovije Rakitić sreo čuvenog napadača pa se ovaj pohvalio fotografijom: Nikada ne biste...

Rakitić sreo čuvenog napadača pa se ovaj pohvalio fotografijom: Nikada ne biste prepoznali o kome se radi

170
0

Bivši hrvatski reprezentativac i igrač Seville, Ivan Rakitić, posljednjih je tjedana često putovao, što u sklopu godišnjeg odmora, što u sklopu priprema za novu sezonu. Raketa je bio i vrlo aktivan na društvenim mrežama, gdje je objavljivao fotografije s putovanja.

No, jedna objava posebno je zainteresirala sve nogometne obožavatelje. Naime, Rakitić se sreo sa starim znancem iz La Lige, legendarnim napadačem Toga, Emmanuelom Adebayorom. Adebayor je najbolje dane u karijeri proveo u Arsenalu, a igrao je i u Manchester Cityju, Real Madridu, Monacu, Tottenhamu i Metzu.

Dvojac se susreo u Dubaiju, a afrički napadač je ovjekovječio susret nekadašnjih rivala. Adebayor je u Realu igrao 2011. godine na posudbi iz Cityja, a Ivan je upravo te godine stigao u Sevillu iz Schalkea.

Adebayor se pohvalio fotografijom na svojem Instagram profilu, a ako niste tako došli do ove fotografije, pitanje biste li prepoznali bivšeg napadača Reala i Cityja. No, mnogi ga ne bi prepoznali. Bivši napadač Arsenala uopće ne sliči na sebe. Nosi dugu odjeću, ima dugu bradu, a ni šešir ne olakšava navijačima da ga prepoznaju.

I dok naš Raketa još uvijek igra na najvišoj razini, Adebayor već godinama nije na toj razini. Igrao je u paragvajskoj Olimpiji, a posljednji klub za koji je igrao bio je Semassi iz Toga.

Previous articleVlasnik NHL kluba optužen za spolni odnos s maloljetnom balerinom, objavljena i nihova prepiska
Next articleNikola Katić napušta Rangerse

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here