Home Vijesti Raspušten riječki HDZ: Biondića zamjenio Vukelić

Raspušten riječki HDZ: Biondića zamjenio Vukelić

1924
10

Predsjedništvo županijskog ogranka HDZ-a donijelo je odluku o raspuštanju riječkog HDZ-a. Umjesto Mile Biondića koji je izabran na zadnjoj skupštini gradskog ogranka, za povjerenika je imenovan dr. Lucijan Vukelić. On je dobio zadatak organiziranja nove izborne skupštine koja će se održati 15. studenoga 2012. godine. U povjerenstvo su još ušli Josip Rupčić, Hrvoje Burić, Igor Sušić, Vesna Buterin, Ivan Bogdanić i Miljenko Hrkač.

Previous articleLista za Rijeku traži smjenu vodstva Čistoće i Ekoplusa (VIDEO)
Next article‘Zastave’

10 COMMENTS

 1. Dragi moj Putniče. Slavko Linić je još jednom pobjedio. I dalje će riječki HDZ služiti interesima koji stoje iza Slavka. Badave Vam talambasanja o lokalnim izborima. Evo danas 1. Rujna tvrdim da ne trebaju lokalni izbori. Šteta novaca. Mile Biondić jest Hrvat, dragovoljac, ali nije dorastao lažnim komunistima koji vode HDZ, a još manje onima koji kadriraju u HDZ-u od smrti dr.Tuđmana.

 2. Lovre. Čime Ti to potkrepljuješ i vrijeđaš čovjeka? Lovre, izgleda da si Ti navijač, a petljaš se u politiku u koju se ne razumiješ. Ili se razumiješ ali služiš nekoj od negativnih politika u ovom gradu. Rijeka je dno demokracije u Hrvatskoj. Dokazivo. Pa ako pubertetski pišeš da je Mile Biondić šljam, a brani je Hrvatsku i obranio, onda veoma lako se može pretpostaviti koga zastupaš.

 3. Slazem se s lovre-om u potpunosti, ali isto tako i sa Franjom da nije u redu vrijedjati.
  Nisam za SDP, ali HDZ je bio i ostao zlocinacka organizacija koja je ovo drustvo i zemlju dovela do ruba izgladjivanja. Cast izuzecima. Zato mislim da je 100 x bolje da Obi ostane za gradonacelnika nego bilo koji od HDZ-ovog kadra. Pa makar on bio i najposteniji od svih u HDZ organizaciji. Lijepi pozdrav,

 4. Eh , Franjo potkrepljujem onime što je isti radio u osamdesetima i devedesetima u našem gradu!
  Igrom slučaja dajem si za pravo reći da možda i previše razumijem igre “jadnika” u ovom gradu!
  I ne zastupam baš nikoga za razliku od većine na Rijeka danas.
  A “glumca” znam pre dobro! I pre dugo! I ono “šljam” nebi mu trebala biti uvreda! Možda je “mulj” primjerenije!
  Da je bar pubertetsko razmišljanje! Eh , to su bili dani!!!

 5. Znate li gospodo forumaši u stvari što se je dogodilo smjenom Mila Biondića? Očito da ne. Obersnel i Komadina su već izabrani, a izbori za ili drugu godinu. To Vam ne govori ništa? Lovite se Mila Biondića, pokušavate gaziti po čovjeku. A Mile Biondić je metafora, ili čovijek onog izvornog HDZ-a, koji je bio za samostalnu državu Hrvatsku. Vidite li kako svi šute i ne reagiraju. Njih se to ne tiče. Zanči nema promijena na bolje u ovom gradu i kraju. Živio naš Gazda Slavko Linić i SDP ma što to značilo.

 6. Čujem da je dr.Vukelić ok i vjerujem da će nešto uspjeti napraviti od riječkog HDZ-a ako možda nije kasno. Ima i u tom županijskom HDZ-u kvalitetnih i poštenih kadrova samo se moraju malo trgnuti poput Klarića,Erenta,Salamona,Vrkića,mladih Jakšića i Bakovića,Vrlićke, Laginje i drugi samo se moraju malo probuditi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here