Home Sport Engleska u Rijeci: Reprezentacija na Rujevici, navijači na Kantridi?!

Engleska u Rijeci: Reprezentacija na Rujevici, navijači na Kantridi?!

1483
1

Hrvatska nogometna reprezentacija 12. listopada prvu domaću utakmicu Lige nacija igrati će na Rujevici protiv Engleske ali bez gledatelja. Rezultat je to kazne koja odrađuje hrvatska reprezentacija zbog sramotne svastike na poljudskom travnjaku tijekom utakmice protiv Italije.

Međutim, iz Engleske stiže vijest kako se 500-tinjak navijača engleske reprezentacije namjerava 12. listopada pojaviti na Rujevici. Naime, britanski tabloid Mirror prenosi najave navijača Engleske koji su pronašli brdo iznad Rujevice s kojeg će moći gledati utakmicu unatoč zabrane ulaska na tribine!

– Želimo osjetiti atmosferu! Zabrana nije korektna prema engleskim navijačima, tvrdi engleski navijač koji smatra da je ulazak na Rujevicu trebalo zabraniti samo Hrvatima.

Iako će Rujevica biti zatvorena, prilika je to da Rijeka navijače Engleske (i Hrvatske?) ugosti na Kantridi. Osim mogućeg prihoda u gradskoj blagajni, ovoj ideji u prilog ide činjenica da bi Rijeka definitivno ušla u sportsku povijest kao prvi grad u kojem su utakmicu navijači obje ekipe gledali na drugom stadionu!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here