Home Mozaik Reprezentativca Engleske na stadionu podržale supruga i ljubavnica: ‘Čak su i djecu...

Reprezentativca Engleske na stadionu podržale supruga i ljubavnica: ‘Čak su i djecu isto obukle’

200
0
GQlHpySWgAAD0Ns
X

Nogometaš Kyle Walker jučer je na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj dobio veliku podršku od supruge, ali i bivše ljubavnice. Tako su se Annie Kilner i Lauryn Goodman našle na istom mjestu u isto vrijeme, ali ne s istim ciljem, barem tako misle korisnici X-a.

Reakcije na društvenim mrežama

Komentari korisnika društvene mreže X bili su raznoliki, a neki su izrazili zabrinutost zbog postupaka Goodman:

  • “Njegova bivša ljubavnica/djevojka kako god, Lauryn Goodman, potpuno je luda.”
  • “Lauryn Goodman odvela je svoje dijete da gleda svog ‘tatu‘ i da on njega gleda kako se igra na ekranu u Frankfurtu. Inače ne komentiram te stvari, ali ovo što ona radi vlastitom djetetu je okrutno.”
  • “Toliko je nepotrebno da njezino dijete bude izloženo ovome. Činjenica da je svog sina emocionalno ozlijedila samo za TV ekipu pokazuje što je njezina motivacija. Svoju djecu koristi za financijsku korist.”

Pozicije na tribinama

Kilner je bila u dijelu tribine gdje su bile ostale WAGsice koje su došle podržati svoje voljene, dok je Goodman sjedila na zasebnoj tribini sa svojom djecom. Goodman je viđena ispred stadiona sa sinom Kairom, a pažnju je privukao dres 4-godišnjeg dječaka s Walkerovim brojem uz koji je na leđima pisalo “tata”. Isti dres nosila su i Kilnerina djeca.

Obiteljska dinamika

Ovo je do sada najbliže što su Walker i njegov sin Kairo bili u posljednjih nekoliko mjeseci. Kilner je, kao i na prethodnu utakmicu, povela svoja tri najstarija sina, dok je četvrti sin star samo dva mjeseca. Walker je nakon utakmice otišao do Kilner, ali mediji prenose da se činilo kako atmosfera nije bila najugodnija.

“Izgledalo je pomalo napeto između njih. Iako rezultat nije bio idealan, mogli su biti malo radosniji, barem zbog svoje djece,” kazao je izvor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here