Home Sport Riječka četvorka u reprezentaciji Hrvatske

Riječka četvorka u reprezentaciji Hrvatske

263
0
sharba (1)
foto: nk-rijeka.hr

Nogometaši Rijeke Ivan Vargić, Ivan Tomečak, Marin Leovac i Anas Sharbini dobili su poziv izbornika Nike Kovača za utakmice reprezentacije Hrvatske protiv Gibraltara i Italije. Još jedno je to priznaje za HNK Rijeka koja iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj su se igrama u klubu u nacionalnim reprezentacijama nametnuli mnogi igrači.
– Naravno da je velika čast igrati za reprezentaciju. Sezona je bila duga i naporna, ali kad je dres Hrvatske u pitanju motiva ne nedostaje. Slijedi nam važna kvalifikacijska utakmica s Italijom koju jedva čekam. Drago mi je i zbog ostalih dečki iz kluba jer je to novi dokaz da je Rijeka odlično odradila ovu sezonu – rekao je Anas Sharbini, a zadovoljstvo reprezentativnim pozivom iskazao je i Ivan Vargić.
– Za mene je ovo posebno priznanje. Imao sam početkom proljetnog dijela problema s ozljedom, ali i ovo mi je saznanje da sam dobro radio nakon povratka. Jako se radujem ponovnom dolasku u reprezentaciju – dodao je vratar Rijeke.
Riječka četvorka izborniku će se odazvati 3. lipnja 2015. godine kada je zakazano okupljanje u Zagrebu, a prva obveza ih očekuje 7. lipnja kada je zakazana pripremna utakmica protiv Gibraltara u Varaždinu (18 sati). Utakmica 6. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj na rasporedu je u Splitu 12. lipnja u 20.45 sati.

Previous articlePredsjedništvo SDP-a ignoriralo Komadinine najave da se neće kandidirati na izborima
Next articleUplovio kruzer ‘Thomas Majesty’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here