Home Najnovije Riječka slikarica Mirna Sišul oslikala interijer centra za strane jezike OMNIA (FOTO)

Riječka slikarica Mirna Sišul oslikala interijer centra za strane jezike OMNIA (FOTO)

319
0
Mirna Sišul

OMNIA Centar za strane jezike ovih je dana proslavio svoj prvi rođendan i tim povodom svojim polaznicima je poklonio novo uređenje. Naime, prostor centra je tijekom ljetne pauze svojim crtežima oslikala i art printevima oplemenila riječka akademska slikarica Mirna Sišul. Tako će od ove jeseni polaznici OMNIA Centra za strane jezike, djeca i odrasli, imati priliku učiti i raditi u ugodnoj atmosferi veselih učionica centra.

„Jako nam je drago i ponosne smo što je Mirna Sišul uredila naš centar i dala mu novu dimenziju. Vjerujemo da je za uspješan ishod učenja osim kvalitetnih predavača, dobre literature i suvremenog pristupa bitna i atmosfera i prostor u kojem se učenje odvija. Vjerujemo da će našim velikim i malim polaznicima biti ugodno raditi u novouređenim učionicama te da će ih inspirirati Mirnin kreativni svijet“ poručuju Sanela Murica i Sanja Perinić Švorinić, vlasnice centra.

Svaka učionica uređena je drugačije, a najveselija i najšarenija je ona u kojoj strane jezike uče najmlađi polaznici – predškolci. Osim klasičnih motiva Mirne Sišul, zidove učionica krase i citati na njemačkom i engleskom jeziku. Citati su uglavnom iz literature i popularne kulture, od citata iz dječjih klasika kao što je npr. Alisa u zemlji čudesa do citata ikona popularne kulture kao što je Muhammad Ali.

OMNIA Centar za strane jezike svoja vrata otvorio je prošle godine kao prvi centar u Rijeci koji nastavu bazira na suvremenoj tehnologiji i interaktivnim rješenjima. U OMNIJI djec a i odrasli mogu učiti engleski, njemački, talijanski, ruski, španjolski, portugalski i francuski jezik. Početkom ove godine vlasnice centra pokrenule su i LOGOOMNIJU, kabinet za razvojnu podršku djeci u kojem tim stručnjaka – logopeda, psihologa i socijalnih pedagoga vodi radionice učenja, koncentracije i pamćenja kao i logopedske radionice predčitanja i pisanja. I tečajevi jezika i radionice održavaju se u centru grada, u Trpimirovoj 4, kraj riječkog nebodera.

Mirna Sišul rođena je 1977. godine u Rijeci. Završila je školu za primjenjenu umjetnost u Rijeci. Diplomirala je na Akademiji primjenjenih umjetnosti u Rijeci. Ima status samostalnog umjetnika. Sudjelovala je na mnogim skupnim izložbama u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj. Dobitnica je više nagrada za slikarstvo. Djela joj se nalaze u mnogim javnim i privatnim zbirkama (Zavičajni muzej grada Rovinja, likovni fundus galerije Fonticus Grožnjan, Narodno sveučilište Trst…). Članica je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika HZSU, Hrvatskog društva likovnih umjetnika: HDLU Istre, Zagreba i Rijeke. Do sada je održala trideset i četiri samostalne izložbe. Više o Mirni Sišul: www.mirnasisul.com. (fotografije: Ivor Mažar)

 

Previous articlePauletta: Država bez budućnosti
Next articleMatjaž Kek nakon Dinama: Meni je svaka pobjeda s Rijekom izuzetno draga (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here