Home Sport Rijeka će s Volpijevim kapitalom biti najbogatiji drugoligaš u povijesti?!

Rijeka će s Volpijevim kapitalom biti najbogatiji drugoligaš u povijesti?!

1580
3

Vijesti koje stižu od tamo loše su za ugrožene prvoligaše. Pogled na trenutačni HNL poredak otkriva da uz već izbačeni Varaždin, iz lige sigurno ispadaju Karlovac i Šibenik, a najvjerojatnije i Lučko. Ispada li još netko, ovisi o odluci Dugopolja – hoće li ili neće ući u najviši rang, ako za to stekne pravo? Ukoliko se Dugopoljci odluče za Prvu ligu, karavani koja je krenula u niži rang, pridružit će se netko iz trojca: Rijeka, Inter ili čak i Istra.

U najtežoj situaciji je Rijeka koja ima najmanje bodova, slabo igra, a ne ljubi je ni raspored. Nemir na Kantridi vidi se i u još jednoj promjeni trenera .U ovoj sezoni postavili su već četvrtog.

“Odlučili smo da trener Skočić više nije trener prve ekipe, da će treninge voditi Mladen Ivančić, a o daljnjem tijeku ćemo vas obavijestiti kad bude vrijeme”, rekao je Srećko Jurčić, sportski direktor Rijeke.

Ugroženi prvoligaši odahnuli bi odustajanjem Dugopoljaca, ali iz splitskog zaleđa ne dolaze im dobre vijesti.
“Dobili smo i potvrdu da su i financijski kriteriji isunjeni što znači da ostaje samo odluka Izvršnog odbora o nastupanju u Prvoj ligi i naravno sportski rezultat”, kaže direktor Dugopolja Stipe Rogošić.

Dolaskom talijanskog milijardera Gabriela Volpija s Kantride su najavljivali skori lov na Europu. No, zbog slabih rezultata prijeti im da postanu najbogatiji drugoligaš. Mirno se ne spava ni u Puli, još manje u Zaprešiću. Do kraja su još dva kola.(dnevnik.hr)

3 COMMENTS

  1. Kome to nama? Meni sigurno nije.Žao mi je Volpia , a u isto vrijeme drago da se dokazao promašaj političke kontrole kluba. HDZ i SDP su prali lovu kroz klub i dovodili kretene za direktore . O upravi posljednjih 20 g da i ne govorim. Sve to je slijed ovog sada.
    Juve i Man utd su bili drugoligaši pa što? I Rijeka je bila drugoligaš kad sam odlazio na utakmice, pa što? Žalosno je da su mnogo gori klubovi ostali u ligi i da se od ovog slučaja valjda nešto može naučiti.

  2. Gdje su glavni krivci, Obersnel i Komen(produžena ruka Obija sa kriminalnim dosjeom) hoče li novine pisati o razaračima rijrčkog sporta Obiju i Jovi. Mijiću bolje ti je pisati o nesposobnosti s ljudima kojima se slikaš nego što poziraš s njima, sram neka te bude.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here