Home Biznis Mali Lošinj primjer razvoja turističke destinacije

Mali Lošinj primjer razvoja turističke destinacije

441
0

Mali Lošinj pozitivan je primjer razvoja turističke destinacije kako zbog jasnog pozicioniranja te pažljivog i kvalitetnog planiranja turističke budućnosti, tako i zbog kvalitetne suradnje javnog i privatnog turističkog sektora te uključivanja građana u proces turističkog razvoja, rekao je ministar turizma Veljko Ostojić prilikom radnog posjeta Malom Lošinju.

Tijekom posjete Malom Lošinju ministar se susreo i s predstavnicima grada Malog Lošinja te turističkog gospodarstva koje je upoznao s aktivnostima Ministarstva za jačanje konkurentnosti na međunarodnom tržištu kao prioritetnim ciljem rada.

Pritom je naglasio kako Ministarstvo nastavlja s pripremom izmjena i dopuna zakonske regulative vezane uz turistički sektor kako bi osiguralo kvalitetnu pripremu i provođenje turističke sezone, ali i pojednostavilo proceduru te olakšalo poslovanje u turističkom sektoru.

Razgovarali su i o aktivnostima grada i turističke zajednice Malog Lošinja te o projektima važnim za budući turistički razvoj, poput proširenja zračne luke na Malom Lošinju te marine Velopin.

Ministar je posjetio i kamp Poljana te obišao gradilište Vitality hotela Punta, koji prve goste treba primiti početkom ovog ljeta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here