Home Najnovije Rivali Hrvatske smislili novi nadimak našoj reprezentaciji? Koji vam je bolji?

Rivali Hrvatske smislili novi nadimak našoj reprezentaciji? Koji vam je bolji?

214
0

Hrvatska rukometna reprezentacija iznenadila je i oduševila svijet svojom impresivnom predstavom protiv Španjolske na otvaranju Europskog prvenstva u Njemačkoj. Postigavši nevjerojatnih 39 golova s deset razlike, izazvali su divljenje i pažnju iako su nedostajali nadimak, s obzirom na to da su igrači tražili promjenu iz Kauboja.

Nakon fantastičnog nastupa u prvom kolu, Hrvatska je šokirala rukometni svijet, a strani mediji su brzo reagirali na prazninu u nadimku. Naslov na Balkan Handballu glasi: “CROATIA EXPRESS” pregazio Španjolsku! Možda nisu „Kauboji“, ali su zajahali snažno – ovakva Hrvatska odavno nije viđena!”

Na Twitteru, danski stručnjak i bivši igrač Rasmus Boysen je napisao: “Tradicija, emocije, obrana, navijači, Červar, Balić, Duvnjak, budućnost. Teško ih je ne voljeti.” Bojsen je postavio izazov: “Dečki, imam za vas najvažniji zadatak ovog Eura: Koji je novi nadimak Hrvatske?” Odgovor “Snajperi? Jer Hrvatska je protiv Španjolske imala 96 posto uspješnosti šuta.” Svi se slažu da Hrvatska ima novi identitet koji odražava njihovu sjajnu igru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here