Home Mozaik Roditelji je pokušavaju ubiti: ona to saznaje 80 godina kasnije kada joj...

Roditelji je pokušavaju ubiti: ona to saznaje 80 godina kasnije kada joj pronalaze iglu u mozgu

168
0

Žena je živjela osamdeset godina s iglom od 1 inča u mozgu. Suprotno onome što bi se moglo pomisliti, nikad se nije žalila na glavobolje

Kad su liječnici provjerili rezultate CT-a, nisu mogli vjerovati što vide: u mozgu 80-godišnjakinje pronašli su iglu dugu gotovo tri centimetra. Dogodilo se to na krajnjem istoku Rusije u regiji Sahalin. Kako se doznaje, žena je s iglom živjela čitav život, od najranijih dana nakon rođenja kada su je roditelji pokušali ubiti. Čedomorstvo nije bilo tako rijetko, pogotovo u ono ratno vrijeme: koristila se tanka igla koja se zabadala u djetetovu fontanelu, pri čemu se oštećivao mozak.

“Igla je prodrla u lijevi parijetalni režanj, ali to nije dovelo do očekivanih posljedica: djevojčica je preživjela. Štoviše, nakon toga nikada nije patila od glavobolje. Strano tijelo otkriveno je tek ove godine tijekom kompjuterizirane tomografije”, izvijestilo je Ministarstvo zdravstva .

Suprotno onome što bi se moglo pomisliti, žena se nikada nije žalila na glavobolje i nikada nije bila u životnoj opasnosti.

Previous article“Imam 3 diplome i 3 magisterija, a ne mogu naći posao. Očajna sam, pitaju me samo za godine”, požalila se na društvenim mrežama
Next articleOvaj natpis na ploči ispred lokalnog kafića nasmijao je cijeli Balkan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here