Home Sport Rubčić: U Splitu bi i bod bio puna šaka brade

Rubčić: U Splitu bi i bod bio puna šaka brade

304
0

Bio je to četvrti remi u pet utakmica otkako je Robert Rubčić trener. Rijeka je zaboravila pobjeđivati. U svojoj prvoj i petoj utakmici Rubčić imao je u džepu bogatstvo, ali su oni bili šuplji… U Varaždinu je, naime, vodio 3-0 i uzeo samo bod, u srijedu protiv Zagreba, za Kup, imao je 2-0, ali nije otišao dalje od remija…

Blato odnijelo vodstvo

Zvižduci su na Kantridi parali uši. Predsjednik kluba Ivan Vanja Frančišković amnestirao je odgovornosti trenera Rubčića. Navijače molim za strpljenje.

– Znam da je publika nestrpljiva, ali utakmica sa Zagrebom odigrana je u nemogućim uvjetima, na oranici pod vodom. Apeliram na vlasnika, Grad, da nešto poduzme, Rijeka zaslužuje bolji travnjak. Vodstvo nam je progutalo blato – govori Frančišković.

Riječanima predstoje im susreti s Hajdukom u Splitu i Dinamom na Kantridi.

– Momčad je dobro odradila utakmicu sa Zagrebom. Krpali smo rupe u trenucima krize, ali nismo mogli predvidjeti prst sudbine – kaže trener Rubčić i dodaje:

Bod u Split, pa pobjeda

– Sada idemo na noge Hajduku, trenutačno najboljoj ekipi HNL-a. Moćni su, trkački sposobni. S bodom bi bio zadovoljan. Neka dođe još jedan remi nakon što smo ostvarili četiri u pet utakmica. Bod u Splitu i onda ćemo na pobjedu protiv Dinama. Preambiciozan? Ni govora, ova ekipa vrijedi više od trenutačnih rezultata i kvaliteta mora doći do izražaja – tvrdi Rubčić. (jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here