Home Vijesti Slavica napušta Berniea Ecclestonea?

Slavica napušta Berniea Ecclestonea?

2659
0

Nakon 24 godine zajedničkog živora rastaju se Slavice i Berniea Ecclestone, pišu britanski mediji. Slučajno ili ne, baš kada se 78-godišnji milijarder bio spreman povući u mirovinu i provoditi više vremena sa svojom 28 godina mlađom suprugom , Riječankom Slavicom, ona ga napušta.

Nekadašnja poznata hrvatska manekenka i model navodno se već konzultirala s odvjetnicima, a rasplet situacije bit će i više nego zanimljiv jer je sam Bernie, vlasnik Formule 1, više puta ponosno naglasio kako je većinu svog enormnog bogatstva prepisao na svoju ljubljenu ženicu.

Budući da bračni par Ecclestone prema posljednjim procjenama “teži” oko 2 i pol milijarde funti, a uz to Ecclestoneovi imaju i oko 2 milijarde funti u dionicama, koje od 1999, godine preko offshore računa kontrolira Slavica, vrlo je izgledno  da bi razvod Berniea i Slavice mogao zasjeniti čak i onaj Madonne i Guya Ritchiea. Makar što se raspodjele imovine tiče.

Bernie i Slavica Ecclestone upoznali su se 1982. godine na utrci Formule 1 za Veliku nagradu Italije gdje je Slavica radila kao model. Dvije godine kasnije su se vjenčali, a u braku su im se rodile dvije kćeri, danas 24-godišnja Tamara i 19-godišnja Petra.

Osim po Bernievu enormnom bogatsvu, par je javnosti uvijek bio zanimljiv zbog velike razlike u godinama, ali i u visini. Slavica je, naime,čak dvadesetak centimetara viša od svog (uskoro bivšeg) supruga.

Slavica Ecclestone rođena je 1958. godine u Rijeci, kao Slavica Radić, u siromašnoj obitelji.

U 70-im godinama počinje karijeru modela u magazinu Start, a njene prve fotografije snimali su poznati fotografi Ivan Balić i Čedo Komljenović.

Nakon toga započinje svjetsku karijeru modela te je, između ostalog, radila i za modnu kuću Armani, no udajom za Berniea, titulu poznatog modela ubrzo je zamijenila titulom njegove supruge i – najbogatije Hrvatice. (Jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here