Home Mozaik Sara je htjela ostaviti muža i četvero djece zbog 26-godišnjeg dečka: “Nikad...

Sara je htjela ostaviti muža i četvero djece zbog 26-godišnjeg dečka: “Nikad ga nisam vidjela, ali znam da me voli”

221
0

Sara i Kit bili su klasičan par iz Amerike koji je u braku proveo 18 godina, a kao krunu ljubavi dobili su četiri sina. Oboje su u četrdesetima, no Keith je nakon rođenja četvrtog djeteta primijetio promjene na supruzi.

  • Naglo je izgubila 15 kilograma i naglo prestala dojiti svog najmlađeg sina. Nije željela nikakvu intimnost sa mnom. No, čini se da joj to nije smetalo jer je počela masovno kupovati donje rublje. S druge strane, nije željela seksualni odnos sa mnom ni pod koju cijenu. Već tada sam znao da sam je izgubio. Kasnije mi je priznala da se zaljubila u tipa iz Gane, kojeg nikada nije vidjela uživo, ali su se upoznali na jednoj stranici za spojeve i navodno se zaljubili. Kupila mu je svo donje rublje, slikala se i dopisivala po cijele dane. Molio sam je da prestane kako bismo spasili brak. Mislim da ju je na kraju on “otkačio” pa smo nastavili s brakom kao da ništa nije bilo, sve do 2017. godine – počinje svoju ispovijest Sarin suprug za emisiju “Dr. Phil”.

Sara je ovoga puta otišla korak dalje. Ponovno se zaljubila u 26-godišnjeg momka iz Kenije. Izvjesni Kevin ne samo da je dva desetljeća mlađi od nje, nego živi u improviziranom afričkom selu sa siročadi i radi kao pastor. No, to ga nije spriječilo da započne internetsko dopisivanje te čak ponudi brak udanoj Amerikanki s četvero djece. Sve je to bio povod da Sarah i Keith gostuju u emisiji dr. Phila, a tijekom emisije kontaktirali su i Kevina iz Kenije.

  • Sara, došla si na ideju da se nakon 18 godina razvedeš od supruga, ostaviš ne samo njega, nego i svoja četiri sina, kako bi otputovala u Keniju i započela vezu s dva desetljeća mlađim mladićem kojeg nikad nisi vidio prije? – upitao je voditelj ženu.
  • Kevin me nazivao “ljubavi”, “dušo”, “bebo”, “mačko”, slao mi fotografije bez odjeće, a priznajem da sam mu i ja poslala nekoliko golih fotografija. Zaljubila sam se, želim se razvesti i otići Kevinu. Kit misli da Kevin to radi kako bi dobio zelenu kartu, da će me progutati mrak dok kročim u Afriku ili čak završiti u trgovini robljem. Ipak, ja volim Kevina i vjerujem mu – objasnila je ova žena na opće čuđenje svih u studiju, a san i to napisala.
Previous articleRTL doznaje: 24 Hrvata spremno je na evakuaciju iz Gaze! ‘U niskom smo startu’
Next articleSrbin pohvalio Hrvatsku za sezonski posao: Planiram se trajno preseliti, hrvatski poslodavci nude opuštenu atmosferu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here