Home Mozaik Severina zbog Slavkove noge nije dopustila da ju zaprosi na koljenima

Severina zbog Slavkove noge nije dopustila da ju zaprosi na koljenima

616
0

Severinu (37) je riječki “kralj teretane” Slavko Šainović (40) zaprosio prije mjesec dana u Zagrebu. Htio je kleknuti pred nju, no ona mu nije dopustila kako ponovno ne bi ozlijedio nogu. Dva puta je ozlijedio istu nogu od ljeta, zbog čega je hodao uz pomoć štake. Prvi put ju je slomio u svojoj teretani u Rijeci. Tako “šepav” Severinu je osvojio ljetos u Malinskoj na Krku, gdje je imala koncert. Drugi put je istu nogu ozlijedio prije dva mjeseca dok su zaljubljeni šetali po stijenama splitske plaže Ovčice. Djelatnici Hitne odnijeli su ga na nosilima.
Slavko je Sevu zaprosio dijamantnim prstenom, koji je na ruci imala na koncertu u Splitu, gdje je rekla da se udaje ove godine. Prsten s kamenom kakav ima Seve, prema procjeni stručnjaka, stoji najmanje 4500 kn. Cijena mu je veća ako je kamen “čišći”. Boris Novković nije znao da se Seve zaručila.
– Baš lijepo, uistinu mi je drago. Slavka nisam upoznao, ali vjerujem da će prilike biti – kaže pjevač i dodaje da ga ne bi iznenadilo, koliko poznaje Sevu, ni da se uda na Madagaskaru. Ni Enis Bešlagić nije znao da se Seve zaručila.
– Ja sam joj na jednoj svadbi bio, a ne znam gdje će biti druga – našalio se sarajevski glumac. Zlatan Zuhrić Zuhra za zaruke je saznao iz medija.
– Očekivao sam da će doći do toga, jako su zaljubljeni – kaže komičar.
Seve godinama surađuje s Lineom Exclusive. Iz modne kuće kažu da im o vjenčanici još nije govorila. (24sata)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here