Home Kolumne SEXPERTIZA by Marija A. Štrajh: METAK U GLAVU

SEXPERTIZA by Marija A. Štrajh: METAK U GLAVU

262
0

Ako ideš polugola po vrućini, najvjerojatnije vabiš umišljene nedojebance, ako razgovaraš na cesti s nekim muškim duže od dvije minute, flertuješ, ako si okružena muškarcima, drolja si, ako pričaš o seksu i ostalim tabu temama, nešto nije u redu s tobom. A pita li se netko: toliko je vruće da je neizdržljivo, pogotovo ako te peru fumade ili šetaš čopor od četvoro jedan po jedan, ako razgovaraš s muškim duže od dvije minute, moguće se razmjenjuju bitne informacije, ako si okružena muškarcima, moguće si im samo zabavna, a ako pričaš o seksu, onda vjerojatno želiš licemjerima nešto dati do znanja.

Dakle, čim si žensko, ništa ne valja. Možeš se na trepavice posaditi i pokušati biti slobodna kao ptica, ali ne u patrijarhatu u kojem živimo, frajeru si ili drolja, ili lezba, ili ludara ili njegov pas.

E pa radije ću si sama zapucati metak u glavu nego biti nečiji pas. Može samo obratno i to ako prihvati uvjete mojeg čopora.

U ljubavi nema nadmetanja, ali muški ego u većini, jer čast izuzecima, uglavnom pokušava pobijediti svoju „ženku“na razne načine i manipulacije, bolesne igrice i uvjetovanja, obećanja ludom radovanja ili zabriju na ono što misle da sve žene žele, a to je smirivanje baš s njim! Malo morgen! Dijapazon je ogroman, frajera je kao pljeve, bacaju se pod noge jer se stalno grebu za snošaj i zašto bi baš on bio on?!

Prosječni tip je uglavnom umišljen i stvara lažnu sliku o sebi, sebi i drugima i to traje dok se ona ne navuče. Ali, onda se i on navuče i padne maska te od šarmatnog, duhovitog tipa odjednom se iskaže razulareni majmun, pun bijesa i želje za dominacijom i agresivnošću. Dobro čuvani testosteron odjednom pokaže pravu sliku neandertalca, nikad evoluiranog koji probleme riješava urlanjem, vrijeđanjem, nerijetko i udarcima! Ne diraj lava dok spava. Ma tko te jebe! Ne diraj ženu di je tanka, a to je prijelaz preko dopuštene crte. Ne obećavaj, ne laži, ne seri, ne odugovlači itd. I poštuj distancu!

Frajeri sebi svašta dopuštaju, ali to je u prirodi mužjaka neandertalca koji se nije razvio. Rijetki su oni koji su evoluirali i na inteligentan način rješavaju probleme u odnosima, a ne bijesom i agresivnošću. I naravno, takvi su odmah starkelje, gejevi, jadnici ili papučari.

Dakle, civilizacijski problem je neevoluirani nenadertal kojeg treba usmjeriti na kopanje kanala, pješadiju i tome slično, kastrirati ih i upotrijebiti sirovu snagu za više državne ciljeve.

Previous articleProvodi 23 sata u krevetu, pada u nesvijest 10 puta dnevno: Nakon godina obilaska liječnika dobila šokantnu dijagnozu
Next articleRiječki studenti u domu više neće moći sami određivati temperaturu sobe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here