Home Mozaik Sjećate se Vjekoslava koji je ubio prijatelja jer mu je silovao kćer...

Sjećate se Vjekoslava koji je ubio prijatelja jer mu je silovao kćer (6)? Sada se dogodio neočekivani obrat!

8042
0

Vjekoslav, otac koji je svog prijatelja natjerao da si sam iskopa grob kada je otkrio da mu je silovao svoju šestogodišnju kćer, neće biti osuđen za svoje ubojstvo.

Otac iz Rusije optužen je da je iz osvete nožem izbo svog prijatelja Olega Sviridova u brutalnom ubojstvu, nakon što je na mobitelu svog prijatelja otkrio snimke na kojima je seksualno zlostavljao kćer.

Na bolnim snimkama čulo se kako kćer, koja sada ima osam godina, moli: “Oleg, dosta je, ne mogu više. Želim ići kući. ” Budući da su bili dugogodišnji prijatelji, Oleg se nekoliko puta brinuo o djetetu, a po svoj prilici svaki put je njegova kći bila zlostavljana.

34-godišnjaka se sumnjiči da je Sviridova (32) nasmrt izbo nožem u ruskoj šumi nakon što ga je prisilio da iskopa vlastiti grob.

U početku je bio suočen s istragom ubojstva – ali sada mu je rečeno da su odustali, kažu izvori bliski slučaju.

Umjesto dosadašnje odluke, suočit će se s kaznenom prijavom za poticanje Sviridova da si oduzme život, za što je kazna manja nego za ubojstvo.

Bivši radnik tvornice raketnih motora uvijek je negirao ubojstvo i “zadovoljan” je što neće biti optužen za namjerno ubojstvo Sviridova, piše “Sun”. Također više nije dužan nositi elektroničku oznaku dok čeka suđenje ove godine.

Izvori bliski slučaju rekli su da su detaljni forenzički dokazi pokazali da otac nije ubo Sviridova u šumi gdje je tijelo pokojnika kasnije pronađeno u improviziranoj grobnici.

Postoje tvrdnje da je Sviridov dobio ultimatum da ode na policiju i prizna da je seksualno zlostavljao djevojku ili da se suoči s očevim bijesom.

Nakon što je otac doveden u vezu s ubojstvom pedofila, podržala ga je javnost u Samarskoj regiji, a mještani sela Pribrežnoje prikupljali su novac za njegove pravne troškove.

Peticijom koju je potpisalo 2.500 ljudi tražilo se da bude potpuno oslobođen jer je proglašen herojem.

Strahuje se da je Sviridov zlostavljao još troje djece u selu.

Policija je ispitala i djevojčinu majku, koja je otkrila da su ona i njezin suprug dali ultimatum Olegu da se preda policiji do osam sati navečer ili da se ubije. Međutim, kasnije te večeri otac se odlučio osvetiti i natjerao svog bivšeg najboljeg prijatelja da pođe s njim u šumu i sa sobom ponese lopatu.

Tijekom istrage pronađena je grobnica u šumi gdje je Oleg zakopan s nožem zabodenim u srce. Policija je potom uhitila oca i on je trenutno u kućnom pritvoru. Policiji je stalno pričao da je među njima u šumi izbila teška svađa, kao i da je sam Oleg tijekom svađe naletio na nož.

Istovremeno, policija je na telefonu pronašla još uznemirujuću snimku na kojoj se vidi kako Sviridov zlostavlja još najmanje troje djece. Izvori bliski slučaju navode da je na telefonu pronađena snimka na kojoj se vidi kako Oleg siluje dvije djevojčice od šest i 11 godina.

Prema snimkama se može zaključiti da je Oleg zlostavljao djecu najmanje pet godina prije nego što je njegov prijatelj pronašao snimke u njegovom telefonu. Stanovnici sela, kao i brojni građani Rusije koji su čuli za slučaj, traže od nadležnih da oca oslobode i da se protiv njega ne podigne optužnica.
– On nije ubojica, samo je zaštitio svoje dijete i našu djecu – rekao je jedan mještanin sela.

Previous articleVujović o hrvatskom reprezentativcu: Ja sam ga izvukao i napravio igračem kad za njega nitko nije znao
Next articleDinamo novi stadion dobiva 2026? (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here