Home Sport Sopić najavio Varaždin: VARleaks? Klasika u hrvatskom nogometu!

Sopić najavio Varaždin: VARleaks? Klasika u hrvatskom nogometu!

250
1
sopicdinamo

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Varaždin, no glavna tema uoči novog kola HNL-a su i dalje suci.

Trener Rijeke Željko Sopić nije želio komentirati zbivanja ovoga tjedna koja su dovela do ostavke šefa sudaca Brune Marića

Ističe kako o tome nema nikakvo mišljenje, njegova briga je nogomet, a u klubu postoje ljudi (Damir Mišković Darko Raić-Sudar) koji se bave tim stvarima, prenosi Radio Rijeka

– To je klasika u hrvatskom nogometu. Sad se događa ovo i ne znam što bih trebao reći. Tako je kako je, idemo dalje. Mi smo nogometni djelatnici – kaže Željko Sopić, trener Riječana.

Što se tiče Varaždina naglasio je kako su neugodna momčad bez obzira na bitne izostanke zbog kartona (ZelenikaDrožđekPostonjski), no Rijeka se na Rujevici nikoga ne boji.

– Igramo protiv jako dobre ekipe, bez obzira na rezultat protiv Hajduka u Kupu. Varaždin je bio dominantan u prvom dijelu utakmice, poslije ime je pala koncentracija i tu se utakmica prelomila. Očekuje nas zahtjevan posao, ali igramo na Rujevici pred svojim navijačima i nikog se ne bojimo, rekao je Sopić.

Utakmicu protiv Varaždina najavio je i Veldin Hodža: – Jako su dobra ekipa, igramo doma, idemo pobijediti utakmicu i nastaviti put na kojem se nalazimo.

1 COMMENT

  1. Sopiću,ti si kao Sulejman sa Alzheimerom,pao sa neba kao “Pale sam na svijetu”!😂😂😂😂😂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here