Home Mozaik Spavala s više od 100 oženjenih muškaraca: Svima otkrila što se događa...

Spavala s više od 100 oženjenih muškaraca: Svima otkrila što se događa s tijelom žene koja često mijenja partnere?

81
0

Serijska ljubavnica otkrila je zašto je odabrala takav život, koji muškarci imaju afere s njom i kakav je to život. Gwyneth Lee (51) otkrila je što je zapravo uzrok nevjere te da je spasila mnoge brakove.

No, česte promjene spolnih partnera mogu imati veliki utjecaj na naše tijelo, a mogu biti i pokazatelji određenih stanja.

– Filmski producenti, financijeri… samo su neki od muškaraca s kojima se trenutno viđam, a svi žele drugu ženu – rekla je žena koja je spavala s više od 100 oženjenih muškaraca.

Gwyneth ističe da je bila s više od 100 oženjenih muškaraca, koji s njom imaju prilično otvoren odnos i koji joj se na neki način povjeravaju. Međutim, druge žene je ne podržavaju.

– Neke žene su ljute na mene. Jednom prilikom je trudna poznanica čula da se viđam s oženjenim muškarcem i okomila se na mene. Na jednom me događaju udarila i optužila da uništavam obitelji. Nije se trebala brinuti, nema šanse da bih se uopće obratio njezinom mužu. Razmišljam o ljudima koji me kritiziraju i pitam se: “Jesi li sretan kod kuće gledajući jutarnje emisije? Ili žudiš za uzbuđenjem, poput mene?”.

Gwynethin omiljeni tip ljubavnika su bogati, intelektualni, široki muškarci.

– Dobila sam skupu odjeću i nakit. Nedavno sam dobila auto i šarmantnu sliku Salvadora Dalija – ispričala je Gwyneth koja često dobiva divne darove od svojih ljubavnika.

View this post on Instagram

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)


Neki ljudi su opsjednuti seksom. Kada se iskusni psihoterapeut susretne s klijentovom opsesijom, nastojat će otkriti od čega osoba bježi i o čemu bi morala razmišljati kada bi opsesija nestala. Tada nemamo posla sa seksualnom opsjednutošću ili nimfomankom, već s osobom koja se nasmrt boji nekog aspekta života, razvojnog zadatka ili odluke. Tada promiskuitet neće biti od velike koristi za razumijevanje takvog problema, a još manje od njegove osude, piše eKlinika.

Depresivna osoba može utapati osjećaj besmisla ili mračnu percepciju stvarnosti u obilnim količinama neobaveznog seksa i imati jak argument u svoju obranu. Zna reći: “Ako je već sve besmisleno ili zauvijek osuđeno na propast, zašto se onda vezivati ​​za bilo koga i zašto ne uživati ​​u beskrajnom hedonizmu?” Ovdje je, međutim, riječ o depresivnoj percepciji vlastite stvarnosti i iskrenoj tuzi, a ne o promiskuitetu. Promiskuitet je samo simptom depresije.

Raznovrstan i buran seksualni život čest je pratilac oboljelih od bipolarnog poremećaja, poremećaja osobnosti (najčešće graničnog i histrionskog tipa). Ovisnost o seksu također je vrlo česta, a liječi se i tretira kao i svaka druga vrsta ovisnosti.

Kod pacijenata kod kojih je dijagnosticirana smrtonosna bolest ili su u završnom razdoblju života zbog starenja često se povećava seksualna želja. Možemo li osuđivati ​​ženu kojoj je preostala još godina života ili jednostavno želi još malo uživati ​​u životu? Mislim da ne. Dok ne saznamo kako je to dobiti smrtnu kaznu nakon posjeta liječniku ili osjećati da je smrt blizu, mislim da nemamo pravo na to.

Previous articleDjeca proživjela pakao s roditeljima: Vezali ih lancima i kupali jednom godišnje, ona sve snimila i pobjegla (VIDEO)
Next articleIvan (34) držao djevojčicu (13) zaključanu u šupi: Mamio ju preko društvenih mreža, a onda počinio gnusan zločin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here