Home Mozaik Spontano joj dotaknuo koljeno nakon čega joj je pao mrak na oči:...

Spontano joj dotaknuo koljeno nakon čega joj je pao mrak na oči: Uslijedila je brutalna osveta

701
0

Britanka Catherine Mary Jones (41) pretukla je poslije zabave Johna Whittlebyja (36) na ulici metalnom šipkom jer joj je neprimjereno dotaknuo koljeno tijekom zabave s prijateljicom, što joj se očito nikako nije svidjelo.

Majka troje djece uhićena je zbog ovog napada i zatvorena na 30 mjeseci.

Catherine Jones sjedila je sa svojim partnerom, na zabavi koju je organizirala Johnova bivša djevojka Haley.

Na zabavise puno pilo i pjevalo, pa je u nekom trenutku kada je ostala sama, potez Johna doživjela kao udvaranje, što ju je razbjesnilo.

Napad se dogodio u pola sedam ujutro kada su se svi vraćali sa zabave. Catherine se sakrila u grmlju u blizini zgrade, čekajući da John sam krene kući, a potom ga udarila štapom po glavi. Kad je pao, nastavila ga je udarati do te mjere da nesretnik više neće moći hodati kao prije.

Ne samo da ju nije bilo briga što ga je napadom pretvorila u bogalja, nego mu je ponosno govorila da tako prolaze muškarci koji se udvaraju zauzetim ženama.

Tada je Joel Hall, Catherinin partner, istrčao na ulicu i ne samo da je nije spriječio da pretuče Whitbyja, već joj se pridružio udarivši muškarca o tlo u glavu.

Džon Vitlbi zauvek će posle navodnog udvaranja ostati invalid, Foto: MEN Media/mirror.co.uk printscreen

Jedan od svjedoka s prozora obližnje zgrade ispričao je kako je muškarac na zemlji molio par da prestanu s napadom, dok je žena cijelo vrijeme vrištala i budila cijelo susjedstvo.

– Činilo mi se da će ga ubiti na licu mjesta. Nije ga htjela prestati tući – rekla je svjedokinja.

John Whittleby zadobio je smrskanu lubanju, slomljena rebra i nogu, te je sljedećih nekoliko dana hospitaliziran. Policiji je rekao da mu je ruka na sjedalici spontano došla do Katherininog koljena dok joj je pričao priču te da nije bio toliko lud da joj se udvara kao otac dvoje djece i pored partnerice.

– Bila je pijana, kao i njezin dečko. Toliko su me udarali da sam na kraju izgubio svijest. Volio bih da dobije najstrožu moguću kaznu – rekao je Whittleby na sudu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here