Home Vijesti Srpska pevaljka privedena u Novom Vinodolskom

Srpska pevaljka privedena u Novom Vinodolskom

3198
1

Srpska folk-pjevačica Olja Karleuša prošlog je vikenda, tijekom koncerta u Novom Vinodolskom, privedena jer nije imala dozvolu za nastup u jednom od tamošnjih klubova, a u policijskoj stanici joj je oduzeta putovnica. Kako javlja srpski list Press, Oljin koncert započeo je oko 23 sata, a petnaestak minuta nakon nastupa u klub je došla policija i inspekcija, te su od Olje zatražili radnu dozvolu. Kako je ona nije imala, policija ju je privela na obavijesni razgovor, a putovnica joj je zaplijenjena na tri dana.


Olja Karleuša

‘Ne dilam drogu da bi me privodili kao kriminalca. Putovnicu su mi uzeli u petak i s obzirom da je bio vikend, došla sam u policiju u ponedjeljak da je preuzmem’, kazala je za srpski Press šokirana pjevačica, koja, s obzirom da koncert nije održan, nije dobila obećani honorar.

Cijeli slučaj komentirao je i estradni menadžer Raka Marić, jedan od najpoznatijih menadžera na Balkanu.

‘Hrvati su jako rigorozni po tom pitanju i često traže dlaku u jajetu. Stranim pjevačima kod nas u Srbiji nije potrebna radna dozvola, nego samo ugovor koji sklapamo s njima. U Hrvatskoj je ta procedura kompliciranija i menadžeri moraju podnijeti zahtjev MUP-u za dobivanje dozvole. Ukoliko pjevač nema taj papir, nastup mu može biti prekinut, putovnica oduzeta i vjerojatno će morati platiti i novčanu kaznu’, kazao je Marić. (net.hr)

Previous articleAngelina dolazi na Brijune
Next articleLučka uprava Rijeka ulaže 1,1 milijun eura u komunikacijski sustav

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here