Home Mozaik Srpski biznismen uhvatio ženu u lezbijskoj akciji: jedna stvar naslutila sklonost prema...

Srpski biznismen uhvatio ženu u lezbijskoj akciji: jedna stvar naslutila sklonost prema istom spolu

115
0

„Stihovi pjesme „Nije sreća para punih torbi“ ovih dana najbolje opisuju situaciju u kojoj se našao jedan od poznatih biznismena (čije se ime godinama nalazi na listama najuspješnijih Srba).

Naime, kako Objektiv doznaje, ovaj se biznismen prije nekoliko dana prije nego inače vratio kući, a kada je zakoračio u svoj luksuzni dom, imao je što vidjeti… Njegova supruga, atraktivna brineta, bila je u strastvenoj ljubavnoj vezi u njihovoj spavaćoj sobi .odnos s njemu nepoznatom djevojkom!

Izvor blizak ovom uspješnom muškarcu, objašnjava da ovaj biznismen nikada prije nije sumnjao da njegova djevojka ima sklonosti prema istom spolu, jer oboje imaju djecu iz prijašnjih brakova.

– Dao joj je sve na tanjuru – jahte, najskuplju odjeću, najskuplja putovanja… Jednostavno pored sebe ima život iz bajke, a mnoge je iznenadilo što gotovo nikad ne postavlja slike s njenim suprugom na društvene mreže, dok on redovito se hvali fotografijama s njim. No, ništa nije upućivalo na to da ga vara, a ponajmanje da to radi sa ženom, jedino što je svojedobno podržala Povorku ponosa – objašnjava na početku priče naš sugovornik.

Prema našem dobro upućenom izvoru, nakon što je svojim očima vidio svoju suprugu kako oralno zadovoljava nepoznatu djevojku, poduzetnik je doživio živčani slom.

– On tu ženu voli kao boga! Bio je spreman da srušiti cijeli svijet, a ona ga je prevarila na najnevjerojatniji način. Uvijek lijepo uređena, isklesanog tijela i savršenih crta lica, vrlo brzo ga je osvojila. Međutim, čovjek je sada očajan i svi koji su mu bliski zabrinuti su što će biti s njim. Ne zna što da radi, kamo da ide, kako djeci objasniti, da li da opet da šansu ženi s kojom je uživao u svemu… Jednostavno, u agoniji je – kaže naš sugovornik.

Previous article‘Imao sam 11 godina, napio se dok nisam pao u nesvijest, a onda me silovao. Probudio sam se s opeklinama, okružen grabežljivcima’
Next articleMisterij Titovog sprovoda ne prestaje intrigirati: Evo što je zapravo bilo u kovčegu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here