Home Sport Srpski komentator: Hrvati klepaju pare gdje i mi, zato su tako prošli!

Srpski komentator: Hrvati klepaju pare gdje i mi, zato su tako prošli!

243
0
images (31)
Kurir

U drugom kolu skupine C Europskog prvenstva u Njemačkoj, na Allianz Areni u Münchenu, gledali smo jednu od najdramatičnijih utakmica turnira. Slovenija i Srbija remizirale su rezultatom 1:1. Slovenci su poveli golom Žana Karničnika u 69. minuti, dok su Srbi izjednačili preko Luke Jovića u posljednjim sekundama utakmice, točnije u 95. minuti.

Rade Bogdanović o nastupu Srbije

Zbivanja na utakmici prokomentirao je Rade Bogdanović, jedan od najpoznatijih srpskih novinara i stručni sukomentator RTS-a za vrijeme Europskog prvenstva. Njegove riječi nisu štedjele kritike prema srpskoj reprezentaciji i izborniku Draganu Stojkoviću Piksiju.

“Da se ne zavaravamo, ovo je jako loše. Sve što je dobro došlo je iz prekida. Imali smo sreće da postignemo gol. Ako ovako budemo igrali s Dancima, crno nam se piše. Nema ovdje nikakve igre,” rekao je Bogdanović, ističući kako srpska reprezentacija ima ozbiljne probleme u igri.

Kritike prema Sergeju Milinkoviću-Saviću

Posebno se osvrnuo na igru Sergeja Milinkovića-Savića, komentirajući njegovu izvedbu na terenu.

“Ja sam izvrijeđao Milinkovića-Savića ovdje u studiju. Trči k’o baba za onim bekom kada smo primili gol. Nisu htjeli ljudi više igrati. Doktorski rad jednog nogometnog trenera kako želi ekipa da mu igra, nije imao sreće, hvala Bogu za nas. Milinković-Savić kako zatvara kod gola. Ovo je sramota. Idemo grlom u jagode, pa dokle ‘doćeramo’. Kasno je za bilo kakvo pametovanje,” poručio je Bogdanović.

Utjecaj saudijske lige na igrače

Bogdanović se osvrnuo i na činjenicu da Milinković-Savić igra u saudijskoj ligi, te je komentirao:

“On arapske pare klepa. Nema od njega ništa. Imate dvojicu igrača iz Saudijske Arabije. Imaju i Hrvati? Imaju, pa su tako i prošli. Srbija ima dobre igrače, ali mora biti bolje vođena.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here