Home Vijesti Srpski mediji: Mateja snimile nadzorne kamere!

Srpski mediji: Mateja snimile nadzorne kamere!

246
0

Kako neslužbeno doznaje Nova.rs, Splićanina Mateja Periša (27), koji je na Staru godinu nestao u Beogradu, snimile su nadzorne kamere. Kako javlja više srpskih medija pozivajući se na neslužbene izvore, snimile su ga nadzorne kamere kako se kreće ka stepenicama koje se spuštaju prema jednoj splavi.

Nova.rs navodi kako je snimka niske kvalitete zbog magle. Snimke je, navodi Blic, napravila nadzorna kamera ispred kluba Gotik. Prema najnovijim informacijama, beogradska policija traga za Matejem uz obalu Save, na potezu od ušća do kluba Gotik, u kojem je posljednji put viđen oko 2:30 ujutro na Staru godinu.

Periš je, podsjetimo, s društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Njegov otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolski sudac, danas popodne stiže u Beograd kako bi pomogao u potrazi. Prvo će se naći s Matejevim prijateljima, s kojima je mladić kombijem doputovao u Beograd.

“Došao je u Beograd sa šestoricom prijatelja, danas su se trebali vratiti Split. Tisuće ljudi su se javile ponuditi pomoć. Jedan čovjek iz Beograda, koga ne poznajem, javio se i ponudio da mi ustupi svoj stan na Zelenom vencu”, rekao je Periš za Blic.

“Svima zahvaljujem na suosjećanju, ali najvažnija je informacija. Zato molim sve koji nešto znaju da jave policiji, makar i anonimno, kako bismo saznali što se dogodilo”, kazao je Periš i zahvalio srpskoj policiji koja, kako kaže, profesionalno i stručno radi svoj posao.

Nenad Periš kaže da je Matej diplomirani ekonomist, kao i da se bavi sportom. Preko ljeta je radio kao skiper.

“Imao je organiziran i poslovni život, završio je škole. Taj odlazak na doček Nove godine bio je prvi put da je u Beogradu”, ispričao je Nenad Periš.

“Da vam kažem iskreno, puno vremena je prošlo od kada smo se zadnji put čuli, nada mi kopni”, rekao je Matejev otac.

“Samo da ga nađem, pa makar ga mogao samo jednom poljubiti”, dodao je kroz suze otac Splićanina.

Ako imate informacije o Mateju Perišu, javite ih u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

Previous articlePrometna tragedija na Korčuli upalila je alarm – mijenjajmo sustav sigurnosti cestovnog prometa!
Next articleHGSS objavio detalje dramatičnog spašavanja na Velebitu: Pas tijelom grijao planinara

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here