Home Mozaik Srpski mediji pišu da se Soraja Vučelić bori za život nakon stravične...

Srpski mediji pišu da se Soraja Vučelić bori za život nakon stravične nesreće u Albaniji, prebačena je u Zagreb

297
0

Starleta Soraja Vučelić (35) u subotu je imala prometnu nesreću na granici s Albanijom te je završila u obližnjoj privatnoj klinici gdje je operirana, no zbog ozbiljnosti ozljeda prebačena je u Zagreb.

Prema pisanju srpskog Informera, Soraja navodno ima polomljena rebra i unutarnje krvarenje te će biti prebačena u Hrvatsku na još jednu operaciju, iako je bila već operirana u jednoj privatnoj bolnici.

“Ona je odmah poslije nesreće prebačena u jednu privatnu kliniku u Albaniji gdje je operirana. Međutim, stanje se pogoršalo i pojavilo joj se unutarnje krvarenje. Obitelj i prijatelji su odlučili da je za novu operaciju prebace u Hrvatsku”, rekao je izvor blizak starleti za Informer te je objasnio kako je došlo do prometne nesreće.

“Soraja je išla za Albaniju s prijateljicom. Vozila je Mercedesov džip na koji je naletio kombi. Od siline udarca Soraja je zamalo izletjela kroz vjetrobransko staklo. Prsnim košem je udarila u volan, polomila rebra, a javilo se i unutarnje krvarenje”, rekao je.

“Auto je uništen. Vatrogasci su Soraju i njezinu prijateljicu izvlačili iz auta. Hitna pomoć je brzo stigla, ali Soraja je već bila bez svijesti”, dodao je.

Podsjetimo, Soraja se ranije hvalila vrijednim poklonom koji je dobila od dečka. Kupio joj je crni blindirani džip od 360.000 eura. Zasad je nepoznato je li upravo taj automobil vozila kada je na vozilo naletio kombi.

Nakon nesreće, njezin je Instagram profil uklonjen.

Previous articleJesu li zapadne kompanije zaista napustile rusko tržište?
Next article21-godišnjak bez razloga teško ozlijedio mladića na Mlaki!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here