Home Mozaik Srušena i greškom ubijena od strane svekrve, trebala je proslaviti prvi rođendan...

Srušena i greškom ubijena od strane svekrve, trebala je proslaviti prvi rođendan svoje kćeri

117
0

31-godišnjakinja koju je svekrva slučajno pregazila i usmrtila u Figline Valdarnu dovršavala je pripreme za bebin prvi rođendan i krštenje. Dvostruko slavlje koje se pretvorilo u tragediju.

Trebali su to biti posljednji sati prije rođendanske zabave njene jednogodišnje kćeri, sati priprema koji su se u trenu pretvorili u tragediju. 31-godišnjakinja je poginula u tragičnoj nesreći. Slučajno ju je pregazila i ubila njezina svekrva u Figline Valdarnu, u okolici Firence, dok su zajedno bile u kupovini.

Apsurdna i šokantna tragedija koja je ženinu rodbinu i prijatelje bacila u očaj. Prema onome što je dosad rekonstruirano, drama se odigrala dok su dvije žene bile u kupovini uoči bebinog prvog rođendana i krštenja. Dvostruko slavlje za koje su se žrtva i njezin suprug posebno bili vratili iz Njemačke gdje su radno provodili dio godine.

Višesatna kupnja i priprema tijekom kojih je 31-godišnjakinja zamolila svoju 66-godišnju svekrvu za pomoć. Potonja je ostala za volanom automobila s djetetom unutra dok je žrtva otišla u kupovinu. Žena je utovarivala vrećice u prtljažnik kada je, iz još neutvrđenih razloga, automobil krenuo u rikverc te udario i usmrtio mladu ženu, a da nije imala vremena ni da ustukne.

Uzaludna je bila liječnička pomoć, mogli su samo konstatirati smrt. Njena svekrva je bila u stanju šoka. Dramatična vijest je bacila u očaj cijelu obitelj i zajednicu Pulicciana, zaseoka Castelfranco Piandisca, gdje živi obitelj, ali i zajednice porijekla 31-godišnjakinje u Pratu. Tijelo je već vraćeno obitelji za ispraćaj koji se održao u crkvi Sant’Agostino u Pratu.

Sudci nisu naredili obdukciju, ali istraga se nastavlja da bi se utvrdila ​​krivnja u tragičnoj nesreći. Lokalna policija provela je istragu slučaja i vjerojatno će uslijediti procjena automobila. Prema onome što je do sada rekonstruirano, čini se da je automobil s automatskim mjenjačem bio zaustavljen na blagoj nizbrdici kad se dogodila tragedija.

Previous articlePar hitno hospitaliziran nakon leta s padobranom
Next articleGazzetta: Dinamo dogovorio transfer Baturine, poznat je iznos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here