Sport

Stjepan Lončar i Mario Pavelić: ‘Rijeka je bila naš prvi izbor’

Stjepan Lončar i Mario Pavelić: ‘Rijeka je bila naš prvi izbor’

Stjepan Lončar i Mario Pavelić predstavljeni su u srijedu u press centru HNK Rijeka. Lončar i Pavelić priključili su se riječkom prvoligašu početkom priprema i već su odradili nekoliko treninga istaknuvši da je dolazak u Rijeku pun pogodak.

– Čast i zadovoljstvo mi je što sam potpisao za Rijeku. Od malih nogu pratim HNL i Rijeku, presretan sam što sam novi igrač Rijeke. Klub ima odlične igrače i trenera, mogu samo napredovati i zato sam izabrao Rijeku. Uvjeti su odlični, Rijeka ima odlične navijače, na meni je da se dokažem, ustvrdio je Stjepan Lončar koji je stigao iz redova Širokog Brijega, dok je Mario Pavelić nosio dres Rapida.

– Očekujem da se borimo za prvenstvo i Kup, imamo odličnu momčad i da naravno igramo dugo u Europi. Gledao sam Rijeku protiv Salzburga. Bio je to dobar primjer moći Rijeke jer ne sjećam se kada sam s Rapidom pobijedio Salzburg. Kada sam vidio kako je Rijeka odigrala, uz utakmice u ligi, jako mi se svidjela, ustvrdio je Pavelić.

Zadovoljstvo transferima izrazio je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke.

– Zadovoljni smo što smo doveli Stjepana i Marija. Stjepana smo pratili dugo vremena i mogu reći da smo ga oteli mnogim klubovima koji su ga htjeli. Radi se o reprezentativcu Bosne i Hercegovine. U budućnosti u njemu vidimo jedno dobro rješenje za vezni red. Pred njime je period dokazivanja kroz utakmice i pripreme, rekao je Ivan Mance istaknuvši ujedno i kvalitete Marija Pavelića

– Mario je iskusno nogometno ime sa 150 utakmica za bečki Rapid. Velika je stvar što Mario priča hrvatski, drago mi je što smo ga uspjeli dovesti. Iskoristili smo situaciju jer mu je isticao ugovor, a pred njim je sada period adaptacije. Kao predstavnik kluba želim im dobrodošlicu i da dokažu da smo donijeli dobre odluke kada smo ih odlučili angažirati, zaključio je Ivan Mance.

Midas

View Comments (1)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Komemoracija velikanu riječkog sporta Igoru Koprivnikaru

spMarch 13, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.