Home Mozaik Stjuardesa izazvala pomutnju selfijem na krilu Boeinga, ubrzo reagirao njezin poslodavac: “Kaznit...

Stjuardesa izazvala pomutnju selfijem na krilu Boeinga, ubrzo reagirao njezin poslodavac: “Kaznit ćemo je!’

329
0

Voditelj kabinskog osoblja u SWISS-u, Martin Knuchel, kazao je da je interna istraga u tijeku, a da će uslijediti i disciplinski postupak

Stjuardesa Boeinga 777, zrakoplova SWISS-a (Swiss International Air Lines), u ozbiljnim je problemima samo zato jer je htjela snimiti unikatan “selfie”, piše Daily Mail. Sve se dogodilo u Buenos Airesu, prije povratnog leta za Zürich preko Sao Paula.

U trenutku snimanja “selfija” u avionu nije bilo putnika, ali su sve promatrali s terminala.

Voditelj kabinskog osoblja u SWISS-u, Martin Knuchel, kazao je da je interna istraga u tijeku, a da će uslijediti i disciplinski postupak za posadu spomenutog aviona.

Snimka osoblja na kojoj se vidi da se stjuardesi pridružila još jedna muška osoba brzo se proširila društvenim mrežama, a stigli su i brojni komentari. Neki su bili negativni, drugi su komplimentirali SWISS i njihove djelatnike, dok treći nisu razumjeli zašto bi te aktivnosti bile opasne ili problematične.

Postoje puno opasnije fotografije
“Ovo će se, prije ili kasnije, dopasti SWISS aviokompaniji. Svoj brend su upravo stavili pred uprte oči diljem svijeta”, piše jedan od komentara. Iako jedni ovaj video gledaju kao marketinški trik, drugi se, pak, šale kako je stjuardesa ispitivala čvrstoću izlaza u slučaju opasnosti.

“Ovo je u osnovi besplatna viralna promocija. Danas puno stvari postane viralno i može ići samo u korist aviokompanije. Iako će posada vjerojatno biti otpuštena, viralna će im snimka omogućiti profit i rast popularnosti – stoji u jednom komentaru”, pišu korisnici.

Korisnici Twittera smatraju da postoji puno opasnijih fotografija od nove, primjerice u Grand Cayonu, dok neki smatraju da “ljudi koji se bave sigurnošću na radnom mjestu su prilično strogi”.
“Kakav neodgovoran postupak. Ne znaju što rade. To je krilo putničkog mlažnjaka. Mislim da tvrtka nije dala nikakve informacije svojim zaposlenicima što mogu raditi, a što ne”, osudio je jedan korisnik Twittera osoblje aviona. (net.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here