Home Vijesti Što radi na Velu Gospu?

Što radi na Velu Gospu?

1545
0

ri-trsat_velika_gospa11508Na blagdan Vele Gospe, u četvrtak 15. kolovoza, većina trgovina, benzinskih stanica i ostalih objekata radi kao i nedjeljom. Na Trsatu vrijedi posebna regulacija prometa, a prijevoz autobusom na linijama 2 i 8 besplatan je.

Sve Brodokomercove trgovine koje rade nedjeljom, radit će po nedjeljnom radnom vremenu od 7 do 12 sati, a trgovina Cash&Carry radi nešto duže – do 14 sati. Otvorene su trgovine svih velikih trgovačkih lanaca, te ZTC i Tower Centar. Tržnice rade po nedjeljnom radnom vremenu do podneva.

Zatvoreni su svi poštanski uredi.

Inine benzinske crpke na Školjiću, Mlaki, Škurinju i u Cerniku na autocesti rade bez prestanka, 24 sata dnevno.

Tijekom dana dežurna je ljekarna Brajda u Krešimirovoj ulici, dok noćno dežurstvo obavlja ljekarna Centar na Rivi 18.

Dežurna ambulanta medicine radi od 7 do 21 u Cambierijevoj ulici, za predškolsku djecu ambulanta radi također do 21 sat, dok je stomatološka ambulanta otvorena do ponoći.

Iz prometne policije i gradskoga prometnoga redarstva upozoravaju na ograničenja u prometu na području Trsata te preporučuju da koristite autobuse javnoga gradskoga prijevoza. Besplatno se možete voziti na linijama broj 2 i broj 8.

Promet je zabranjen na Šetalištu Joakima Rakovca, Frankopanskom trgu, Trgu Viktora Bubnja, Ulici Slavka Krautzeka do Kampusa i Ulici Fra Serafina Schöna.(radio rijeka)

Previous articleEuropsko gospodarstvo izašlo iz dosad najduže recesije
Next articleČetvrto izdanje Zoom festivala od 3. do 8. rujna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here