Home Najnovije Strahonja: Ne znam što je radio Čileanac u VAR sobi; Bjelica: Namjerna...

Strahonja: Ne znam što je radio Čileanac u VAR sobi; Bjelica: Namjerna manipulacija suca!

86
0

“Sudac nije imao ovu utakmicu pod kontrolom. Izgubio je autoritet kad su mu Marokanci žestoko protestirali u 33. minuti i nosili ga po terenu. Prelilo se to na drugo poluvrijeme, a sve je to kulminiralo penalom koji je bio, ali nije dosuđen.

Situacija je bila jasna, a sudac je bio na tri-četiri metra. To je bio prekršaj za kazneni udarac, a ne znam zašto se VAR nije javio. Što je radio Čileanac u VAR sobi, ja ne znam. Sudački je odbor podcijenio utakmicu za treće mjesto. Ovdje je narušen jako imidž nogometnog suca”, rekao je sudački ekspert Mario Strahonja.

“Bez obzira što su emocije pozitivne, ovu situaciju treba analizirati i reći. Bez obzira na naš rezultat, reći ću da Svjetskom prvenstvu nije mjesto u Kataru, niti je Kataru kao reprezentaciji mjesto na Svjetskom prvenstvu, pogotovo ovoj karikaturi od suca.

Bjelica: Ovo je namjerna manipulacija

“Rekao sam već sve o VAR-u. Mogu shvatiti da netko nešto ne vidi na terenu, no da to VAR ne vidi… Sve to pruža mogućnost manipulacije odlukama kako je i danas manipulirano. Svašta sam doživio otkad imam doticaj s VAR-om- Ne može me nitko uvjeriti da je ovo nešto dobro i da ovo nije manipulacija rezultatom”, rekao je Nenad Bjelica.

Previous articleMatjaž Kek: Naježio sam se, skidam kapu Hrvatskoj!
Next articleLovren vrijeđao hrvatske novinare nakon utakmice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here