Home Mozaik Stravično proročanstvo Babe Vange: Evo što je predvidjela do kraja 2022.

Stravično proročanstvo Babe Vange: Evo što je predvidjela do kraja 2022.

443
0

Kada je 1996. godine napustila ovaj svijet, najpoznatija vještica na svijetu, Bugarka Baba Vanga, ostavila je za sobom niz proročanstava sve do 5079. godine.

Među tim proročanstvima ima i onih koja se tiču ​​2022. godine, a jedno od njih se, vjerovali ili ne, i obistinilo. Već je Baba Vanga u prošlosti znala predvidjeti, odnosno predvidjeti, da će se neki događaji ostvariti. Recimo, predvidjela je smrt princeze Diane, predvidjela je “11. rujna” i teroristički napad na tornjeve blizance, kao i činjenica da će Barack Obama biti predsjednik SAD-a.

Vanga je već imala točna predviđanja za ovu godinu. Predvidjela je da će dijelove Azije i Australije pogoditi razorne poplave, što se na kraju i dogodilo. Također je predvidjela da će ove godine biti nezapamćene suše i da će mnogi gradovi ostati bez vode. E, to se dogodilo u Velikoj Britaniji koja je 12. kolovoza proglasila sušu.

Strašno je i u Portugalu i Italiji, gdje se građane poziva na štednju vode i gdje je proglašena najveća suša od 1950. godine.

To su već dva predviđanja koja je pogodila za ovu godinu. I što slijedi? Vanga je tvrdila da će nas pogoditi najezda skakavaca, ali i glad.

Vanga je također predvidjela novu pandemiju, ali ovoga puta riječ je o smrtonosnom virusu koji su istraživači slučajno otkrili u Sibiru.

Također je predvidjela glad u Indiji, najezdu skakavaca i ekstremne temperature.

Previous articleNakon paklenih vrućina očekuje nas žuta kiša!
Next articleZašto se Srbi raduju zbog poraza Dinama?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here