Home Najnovije Sudac iz BiH oduševljen Modrićem: Napravio je gestu dostojnu najboljeg igrača svijeta

Sudac iz BiH oduševljen Modrićem: Napravio je gestu dostojnu najboljeg igrača svijeta

145
0

Irfan Peljto, bosanskohercegovački sudac, nedavno je prvi put u karijeri sudio u nokaut-fazi Lige prvaka na utakmici između Leipziga i Reala (0:1). No, iznad same utakmice ističe se gesta Luke Modrića, kapetana hrvatske reprezentacije i legende Reala, koja je ostavila dubok dojam na Peljtu i sve prisutne.

Peljto je otkrio da je Modrić prišao njegovoj svlačionici i srdačno pozdravio sve prisutne, izrazivši podršku sunarodnjacima. Ovaj gest, prema riječima Peljta, bio je dostojan najboljeg igrača svijeta te je ostavio trajan dojam na sve prisutne.

“Nijemci su poludjeli na Peljtu jer su smatrali da je oštetio Leipzig poništivši gol u 2. minuti”, dodaje Peljto. Međutim, unatoč pritisku i negativnoj energiji s tribina, Peljto je ostao miran i siguran u svoje odluke.

“Pitao sam ih: ‘Je li to sav pritisak koji znate napraviti?’ jer sam prošao ligu koja je najbolji poligon za to. Znali su i oni da je gol opravdano poništen, ali su me pritiskali da izvršim kompenzaciju”, rekao je Peljto.

Unatoč izazovima, Peljto je zadržao svoj integritet i pokazao mentalnu čvrstoću koja je neophodna u takvim situacijama. Njegova priča o susretu s Modrićem i odlučnosti na terenu ističe važnost sportskog duha i poštovanja među sportašima, bez obzira na rivalitet na terenu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here