Home Biznis Svečano otvoren Rijeka Boat Show

Svečano otvoren Rijeka Boat Show

612
0

HGK Županijska komora Rijeka sponzor je nautičkog sajama Rijeka Boat Show, koji se održava Na Gatu Karoline Riječke, od 25. do 27. rujna 2020.

Na svečanom otvorenju Sajma prof. dr.sc. Heri Bezić, v.d. predsjednik HGK ŽK Rijeka istaknuo je kako HGK sa zadovoljstvom podržava Rijeka Boat Show.
“Vjerujemo da će Sajam i ove godine, usprkos nepovoljnim okolnostima vezanim uz pandemiju COVID-19, biti uspješan i posjećen, pogotovo obzirom da se održava u isto vrijeme kada i Regata Fiumanka”, istaknuo je Bezić.

Županijska komora Rijeka sudjelovati će na sajmu kao jedan od izlagača, a u sklopu izložbenog prostora prezentirati će se usluge HGK- Digitalna komora, Znakovi kvalitete- Hrvatska kvaliteta i Kupujmo hrvatsko te će poseban naglasak biti stavljen na članice Udruženja marina HGK, koje će također prezentirati svoje usluge. Udruženje marina obuhvaća preko 70 marina koje su rasprostranjene duž čitave obale.

“Pozivamo Vas da pri obilasku Sajma posjetite izložbeni prostor Županijske komore Rijeka.
Dodatnom ponudom i zanimljivim programima uz povoljne cijene, vjerujemo kako će Sajam i ove godine privući brojne posjetitelje, zaljubljenike u more i gospodarske aktivnosti na moru!”- zaključio je Bezić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here