Home Vijesti Svjedokinja: Imala sam spolni odnos s Epsteinom, Maxwell mi je dala školsku...

Svjedokinja: Imala sam spolni odnos s Epsteinom, Maxwell mi je dala školsku uniformu

4
0

Nastavlja se suđenje Ghislaine Maxwell, pomoćnici pedofila milijardera Jeffreyja Epsteina.

Na sudu je nastavila svjedočiti Britanka pod pseudonimom Jane, koja tvrdi da je bila Epsteinova žrtva. Na najnovijem svjedočenju je kazala da ju je Maxwell zamolila da pronađe “slatke, mlade i lijepe” djevojke za Epsteina.

Jane tvrdi da se Maxwell s njom sprijateljila kada je imala 17 godina i često ju je tjerala na “zabavu”.

Očekuje se da će još dvije žene stupiti na klupu za svjedoke prije završetka suđenja.

Maxwell, koja ima britansko, američko i francusko državljanstvo, u američkom je zatvoru od uhićenja prošle godine. Prijeti joj i do 80 godina zatvora ako bude osuđena.

Nova svjedokinja: Seksali smo se, Maxwell mi je dala školsku uniformu prije toga
Jane je prošlog tjedna plakala dok je opisivala svoje seksualne susrete s Epsteinom kada je imala 14 godina, dodajući da je Maxwell ponekad sudjelovala u tome i ponašala se “kao da to nije neka strašna stvar”.

U ponedjeljak je svjedočila i druga navodna Epsteinova žrtva. Žena pod pseudonimom Kate opisala je kako je Maxwell položila školsku uniformu na krevet u svojoj gostinskoj sobi i rekla: “Mislila sam da bi vam bilo zabavno odnijeti Jeffreyju njegov čaj u ovoj odjeći.”

Rekla je da je školsku uniformu odjenula te da se Epstein seksao s njom.

Posvjedočila je da je Maxwell upoznala kao tinejdžericu u Parizu oko 1994. godine. Kako je u to vrijeme u Britaniji bila iznad dobi za pristanak, sudac je porotu uputio da se seksualni susreti ne smatraju nezakonitim seksualnim činovima.

Kate, koja sada ima 44 godine, rekla je na sudu da su je odmah oduševile elegancija i sofisticiranost optužene Maxwell: “Bila je vrlo impresivna… sve što sam ja htjela biti.”

Uz čaj kod kuće u Londonu, Maxwell je govorila o svom dečku “filantropu” koji je volio pomagati mladima. Kate je započela glazbenu karijeru i rekla je da je uzbuđena što ima “novu prijateljicu”.

U roku od nekoliko tjedana upoznala je Epsteina i, na poticaj optužene Maxwell, dala mu masaže koje su se pretvorile u seks.

Optužena Maxwell bi pohvalila njene “snažne ruke”, nazvala je “dobrom djevojkom” i pitala je li se “zabavljala”.

Svjedokinja je rekla da je Maxwell razgovor često skretala na seksualne teme i opisala Epsteina kao “zahtjevnog” muškarca koji se trebao seksati tri puta dnevno.

Dodala je da je Maxwell jednom pitala zna li ikoga tko bi se mogao seksati s Epsteinom umjesto nje “jer je to za nju bilo puno posla”.

Kate se prisjetila: “Rekla je: ‘Znaš što on voli – slatke, mlade i lijepe poput tebe.'”

Rekla je da nikada nije pomogla u pronalaženju drugih žena, ali priznaje da je komunicirala s Epsteinom u svojim 30-ima, bojeći se što će se dogoditi ako to ne učini.

Previous articleZlatan pronašao novu metu: ‘Iskoristio je tragediju, slao sam poruke i njemu i Anti Rebiću…’
Next articleEpidemiolog i mikrobiolog: ‘Covid sve više postaje respiratorni virus’; Dao je procjenu kada bi sve moglo završiti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here