Mozaik

Svjetski poznati DJ na Student Day Festivalu!

Svjetski poznati DJ na Student Day Festivalu!

Najveća studentska zabava u regiji donosi vam dva dana ludog provoda na dva floora-a, veliki broj domaćih i inozemnih izvođača. Nagradne igre, raznorazne radionice, kulturne manifestacije i sportski izazovi samo su dio ononga što vas čeka na Student Day festivalu 2018.

Nakon što smo saznali spektakularna imena koja će nastupiti na main stageu devetog Student Day Festivala: Hladno Pivo, Bajaga & Instruktori, S.A.R.S., T.B.F., Krankšvester i Sajsi MC i ove godine SDF pretvara skladište ExPort Delte u KBS WareHouse, najveći party u regiji na kojem će premijerno u Rijeci nastupiti svjetski poznati DJ MATTHIAS TANZMANN!

Matthias Tanzmann je njemački producent, DJ i osnivač vodeće izdavačke kuće Moon Harbour Records kroz koju je redefinirao moderni tech-house zvuk i postao sinonim žanra. Tanzmann u svom jedinstvenom DJ stilu provlači suptilne melodije kroz konstantan ”groove” i zarazne bass linije u mixu koji će vas satima držati prikovanim za plesni podij.

Njegovim poznatim DJ setovima svjedoče sada već legendarni nastupi za Circoloco u klubu DC-10 na Ibizi kamo i ove godine otvara sezonu odmah nakon nastupa na Student Day Festivalu, te nastupi na najvažnijim festivalima trenutno: Ultra Miami, Tomorrowland, BPM Festival, na najotkačenijem svjetskom partyu Elrow, te u svim poznatim svjetskim klubovima.

Uz Matthiasa Tanzmanna nastupiti će i mnoštvo jakih imena regionalne elektronske kao što su: Marina Karamarko, DJ Ogi, Virgin Helena, Filip Motovunski, Ana Antonova, DJi iz KBS Entertainment i Seriously Twisted Crewa te mnogi drugi.
Vrata WareHouse floora se otvaraju u 22:00 sata, party traje sve do ranih jutarnjih sati, a službeni after party biti će održan u klubu Crkva (Ružićeva 22).

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Let 3 i Vuco snimili novu pjesmu, ‘Golub Dinko’ postao je ‘Golub Vaso’

spJanuary 17, 2019

Imaš jaknu viška? Ostavi ju u subotu ispred Zajca!

spJanuary 16, 2019

Vanzemaljci na Kvarneru?

spJanuary 15, 2019

Urban&4 ovog petka u riječkom Pogonu kulture!

spJanuary 14, 2019

Stiže najveselije doba godine – Karneval u Opatiji donosi sedam tjedana vladavine maškara

spJanuary 14, 2019

Najslavniji ljubavni par po prvi put u povijesti na riječkoj opernoj sceni!

spJanuary 11, 2019

Riječki Erazmus traži nove članove!

spJanuary 11, 2019

Stiže nam peto godišnje doba – Riječki karneval

spJanuary 9, 2019

Rodila Ana Jelušić Black!

spJanuary 8, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.