Home Vijesti Tajni sastanak Polančeca, Linića i Nobila!

Tajni sastanak Polančeca, Linića i Nobila!

1005
0

Damir Polančec, Slavko Linić i Ante Nobilo sastali su se danas nakon podneva u hotelu Dubrovnik. To je za portal Index.hr potvrdio odvjetnik Anto Nobilo, koji je oko 15.30 sati upravo odlazio sa sastanaka i koji nije htio otkriti njegovu temu. Međutim, nije skrivao da je sastanak bio važan. “Čim smo u takvom sastavu, onda možete znati da nije bio nevažan sastanak. Međutim, ništa vam sada ne mogu reći”, tajnovit je bio Nobilo.


Damir Polančec

SDP-ov Slavko Linić posljednjih se danas spominje u medijima vezano za kaznenu prijavu koja je podnesena od strane anonimne osobe zbog nestanaka 800 tisuća njemačkih maraka koje su bile namijenjene kupovini oružja 1991. godine. Tim povodom je ponovno zaratio s ministrom unutarnjih poslova Tomislavom Karamarkom i šefom policije Oliverom Grbićem optuživši ih da mu podmeću. U Grbića je posebno uperio prstom nazivajući ga kreatorom anonimne prijave.

Bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec u očekivanju je početka suđenja u Aferi Spice. Dosada je nepravomoćno osuđen u dva slučaja – aferi studija i aferi reflektori.


Slavko Linić

Zanimljivo je da su prije dvije godine Linić i Polančec bili u žestokom sukobu oko INA-e. Linić je tada optuživao Polančeca da je poslom oko prodaje INA-e oštetio državu za dvije do tri milijarde kuna. Linić je novinarima tada izjavio kako je grijeh Sanadera i Polančeca što su kroz kupnju tvrtke Plinacro, koja je bila u sastavu Ine, mađarskome MOL-u vratili dio novaca kojim je ta tvrtka kupila dionice Ine. ‘Odgovornost postoji jer su obojica zavaravala javnost pričajući da je osiguranje plinskog biznisa dobro za Hrvatsku’, rekao je, dodajući da je na taj način umanjen iznos koji su Mađari uplatili za dionice Ine.

Previous articleKaramarko i Bajić dogovorili nastavak izvida o slučaju kupovine oružja
Next articleLinić o tajnom sastanku s Polančecom i Nobilom: Slučajno smo se sreli i popili kavu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here