Home Najnovije Talijani: Kalinić ostaje u Veroni zbog odnosa s Tudorom

Talijani: Kalinić ostaje u Veroni zbog odnosa s Tudorom

177
0

Hajduk već dugo pokušava vratiti Nikolu Kalinića (34) iz Verone. Bivšem hrvatskom reprezentativcu ugovor s talijanskim klubom istječe koncem lipnja, a Hajduk ga želi dovesti već u siječnju. Prema pisanju talijanskog lista Arena, Kalinić je odlučio do kraja sezone ostati u Veroni.

“Split može čekati. Kalinić je rekao sportskom direktoru Tonyju D’Amicu da će ostati. Napadaču istječe ugovor u lipnju, a sada je konačno i fizički dobro. Ako uzmemo u obzir vrlo kratko vrijeme za igru koje je imao do sada jer je bio ozlijeđen, njegova četiri pogotka donijela su pet bodova. Njegov odnos s Tudorom je također neposredan i plodonosan. To je još jedan razlog da ostane u Veroni”, piše Arena.

Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius početkom siječnja govorio je o Kaliniću: “On je trenutno igrač Verone. Naravno, kao što sam i ranije rekao, svaki dobar hrvatski igrač je zanimljiv Hajduku. Kalinić je naša želja. Odličan je igrač, ali još uvijek ima šest mjeseci ugovora s Veronom. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati.”

Previous articleUkida se samoizolacija za učenike, uvest će se samotestiranje
Next articleOtac misli da je ovo razlog zbog kojeg je Matej izašao iz kluba: Evo i šta bi prvo napravio kad bi vidio sina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here