Home Sport Talijanskom golmanu pocrnilo oko! Napravio je nešto nečuveno, ali nažalost nije imao...

Talijanskom golmanu pocrnilo oko! Napravio je nešto nečuveno, ali nažalost nije imao sreće (VIDEO)

791
0

Talijanski vratar Luigi Sepe privukao je pažnju svjetske javnosti pred kraj prošle sezone u Serie A. Golman Salernitane zadobio je tešku ozljedu oka u utakmici protiv Venecije i ostavio sve gledatelje u šoku kada su vidjeli njegov krupni plan jabuka.

Salernitana je 5. svibnja igrala protiv Venecije, a u 64. minuti Sepe je tražio da napusti teren jer nije mogao vidjeti nakon jednog duela.

Njegovo je oko izgledalo jezivo i očekivalo se da će neko vrijeme biti odsutan. No, samo tri dana kasnije ponovno se našao na terenu.

Naime, Salernitani je “gorio pod nogama” i svaka im je utakmica bila važna za opstanak u elitnom rangu talijanskog prvenstva, pa je Sepe odlučio da unatoč praktički crnini na oku ipak bude među tribinama protiv Cagliarija 8. svibnja.

Sudbina mu nije bila naklonjena te je u devetoj minuti nadoknade primio gol, pa je Salernitana odigrala 1:1 i propustila pobjedu koja bi joj gotovo sigurno osigurala opstanak.

Da stvar bude gora, mnogi su mišljenja da je Sepe mogao bolje reagirati u 99. minuti utakmice. Naravno, želio je samo dobro svom timu…

No, na kraju je momčad iz Salerna ostala u ligi, a Luigi Sepe se smatra jednim od heroja sezone.

Previous articleNovi detalji o prodaji Hajduka
Next articleVasilija oteli na tržnici kad je bio dijete: Imao je čudan ožiljak, a onda se nakon 16 godina dogodio preokret!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here