Home Mozaik Tiktokerka htjela iznenaditi svog dečka, a on bio u sobi sa studenticom!...

Tiktokerka htjela iznenaditi svog dečka, a on bio u sobi sa studenticom! (VIDEO)

301
0

Veze na daljinu, iako danas raspolažemo sa svim mogućim tehnologijama, nažalost teško je spasiti, pogotovo ako neko vrijeme niste osobno vidjeli voljenu osobu.

Djevojka iz Amerike htjela je iznenaditi svog dečka, no umjesto toga, sama je doživjela veliku neugodnost.

Studentica Mary Feck, iz Istočne Karoline, otišla je posjetiti svog dečka, koji je studirao u drugom gradu, i tom prilikom, kada je ušla u njegovu sobu, zatekla ga je s drugom djevojkom.

Kad je pokucala na vrata, u prvi mah nitko nije otvorio. Nakon nekoliko trenutaka shvatila je da je tišina rezultat činjenice da on nije sam u sobi. Cijeli proces “iznenađenja” snimila je na svom Tik Toku.

– Kad ideš u posjet dečku na daljinu, a on ti se ne javlja jer ima curu – glasio je tekst koji je napisala Fek dok se udaljavala od vrata i izgledala zbunjeno shvativši što se događa prije nego što je pokucala. Nakon toga je još jednom pokušala dobiti odgovor.

Otkako je objavila svoj srcedrapajući video, tiktokerica je dobila nevjerojatnih 28,4 milijuna pregleda, 3,4 milijuna lajkova, zajedno s tisućama komentara ljudi koji su je podržavali.

Jedna djevojka joj je napisala: “Kako si tako mirna? Ja bih plakala”, “Ovo je moj najveći strah i zašto to nikad neću napraviti”, neki su od komentara.

U ostalim komentarima korisnici Tik Toka podržali su je.

“Jadna jadna cura, nadam se da ćeš naći nekoga tko te bolje tretira”, glasio je samo jedan komentar.

Nastavila su se osobna iskustva korisnika, jer se pokazalo da je nekoliko njih doživjelo sličan šok.

@maryfatz Couch guy ECU edition #couchguy #fyp ♬ still falling for you – audiobear

“Ovo mi se dogodilo. Samo što me njegov cimer bez znanja pustio u njihovu sobu”, glasio je drugi komentar.

Ono što je većini zapelo za oko bila je grupa frajera koji su sjedili nedaleko od sobe nevjernog frajera u trenutku kada je tiktoker snimao video.

Naime, kako je napisala većina, prema njihovoj reakciji znali su što se događa iza zatvorenih vrata, ali su čekali hoće li prevarena djevojka napraviti skandal ili će se okrenuti i otići.

Previous articleCura otkrila nečiste navike: ‘Ne koristim wc papir i nikad se ne perem dolje. Baš me briga što ostali misle’ (VIDEO)
Next article61-godišnjakinja spremna iskeširati čitavo bogatstvo da joj surogat majka rodi bebu za nju i njenog 37 godina mlađeg partnera! ‘Uvijek je želio djecu…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here