Sport

Tomečak u Brugge za milijun eura?

Tomečak u Brugge za milijun eura?
tomecak_v

Ivan Tomečak u Bruggeu?

Iako je do službenog početka prijelaznog roka ostalo još oko mjesec dana, u kancelarijama riječkog nogometnog prvoligaša poprilično je zanimljivo. Posebno u rubrici odlasci.

Želja nam je zadržati sve igrače, nedavno je izjavio sportski direktor Srećko Juričić. Njegovu je izjavu nekoliko dana kasnije osnažio i trener Matjaž Kek dodavši kako je riječ o stavu kluba. No, teško da na Kantridi mogu zadržati sve igrače, posebno one koji u ugovoru imaju klauzulu o fiksnoj odšteti.

Uz Ivana Močinića, takvu klauzulu ima još samo Ivan Tomečak, jedan od traženijih igrača bijele svlačionice na europskom tržištu. Prema neslužbenim informacijama podno stijena je uz pomoć posrednika Danka Đikića sletjela ponuda belgijskog prvoligaša Club Bruggea teška milijun eura. K tome je, navodno, i sam igrač iskazao zadovoljstvo njemu ponuđenim uvjetima.

S druge pak strane na Kantirdi tvrde da službene ponude nema. Nismo dobili nikakvu službenu ponudu za Tomečaka od Club Bruggea. Ima puno upita, ali ne i službenih ponuda, kratko je odgovorio Juričić.

No, kako se god secirao i tumačio pojam službena ponuda, Tomečak je sve bliži izlaznim vratima. Club Brugge ili neki drugi inozemni klub, manje je važno.(radio rijeka)

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Komemoracija velikanu riječkog sporta Igoru Koprivnikaru

spMarch 13, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.