Home Sport Tomečak u Brugge za milijun eura?

Tomečak u Brugge za milijun eura?

5417
0
tomecak_v
Ivan Tomečak u Bruggeu?

Iako je do službenog početka prijelaznog roka ostalo još oko mjesec dana, u kancelarijama riječkog nogometnog prvoligaša poprilično je zanimljivo. Posebno u rubrici odlasci.

Želja nam je zadržati sve igrače, nedavno je izjavio sportski direktor Srećko Juričić. Njegovu je izjavu nekoliko dana kasnije osnažio i trener Matjaž Kek dodavši kako je riječ o stavu kluba. No, teško da na Kantridi mogu zadržati sve igrače, posebno one koji u ugovoru imaju klauzulu o fiksnoj odšteti.

Uz Ivana Močinića, takvu klauzulu ima još samo Ivan Tomečak, jedan od traženijih igrača bijele svlačionice na europskom tržištu. Prema neslužbenim informacijama podno stijena je uz pomoć posrednika Danka Đikića sletjela ponuda belgijskog prvoligaša Club Bruggea teška milijun eura. K tome je, navodno, i sam igrač iskazao zadovoljstvo njemu ponuđenim uvjetima.

S druge pak strane na Kantirdi tvrde da službene ponude nema. Nismo dobili nikakvu službenu ponudu za Tomečaka od Club Bruggea. Ima puno upita, ali ne i službenih ponuda, kratko je odgovorio Juričić.

No, kako se god secirao i tumačio pojam službena ponuda, Tomečak je sve bliži izlaznim vratima. Club Brugge ili neki drugi inozemni klub, manje je važno.(radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here