Home Najnovije Torcida odgovorila Boysima: Možete samo cijukati iz svojih rupa

Torcida odgovorila Boysima: Možete samo cijukati iz svojih rupa

434
0

Hajduk i Dinamo igrat će u zadnjem ovosezonskom derbiju na Poljudu u nedjelju u 18 sati. Dinamo će u Splitu, na terenu najvećeg rivala, imati priliku osigurati novu titulu prvaka Hrvatske. Do kraja sezone ostalo je pet kola, a Dinamova prednost je trenutno 12 bodova.

Modrima će tako na rasprodanom Poljudu biti dovoljan i remi da osiguraju titulu jer imaju bolji međusobni omjer u utakmicama s Hajdukom. Jedino pobjedom u derbiju na Poljudu Hajduku ostaju tek matematičke šanse za osvajanje titule.

Uoči utakmice Dinamovi Bad Blue Boysi poručili su kako “za bijednike iz Splita nema većeg poniženja od naše titule u njihovoj kući”, a sada je stigao i Torcidin odgovor na društvenim mrežama. Prenosimo ga u cijelosti.

“Utakmicu u nedjelju Hajduk igra protiv monstruozne tvorevine s bjeguncima, pandurima i njihovim lutkama na koncu kao zaštitnim licima. A ti i takvi, kao i oni koji s njima slave, mogu samo cijukati iz svojih rupa dok smo god štit svome Hajduku i gradu.

Okupljamo se i zagrijavamo na Pjaci u nedjelju u 15:30 odakle krećemo u korteu prema Poljudu. Na tribini smo svi sa šalovima minimalno sat vremena prije utakmice radi koreografije! Zagrmimo i nek sve drhti pred nama! Hajduk iznad svega, Torcida ispred svih.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here