Home Vijesti Tri policajca ozlijeđena na Thompsonovu koncertu

Tri policajca ozlijeđena na Thompsonovu koncertu

1108
7

Iz PU primorsko-goranske i službeno je dostavljena informacija prema kojoj koncert Marka Perkovića Thompsona, održan na Preluku ipak nije prošao bez incidenata. Jednog policijskog službenika napao je i ozlijedio devetnaestogodišnji mladić iz Čavala. Osim prekršajne prijave i optužnog prijedloga za narušavanje javnog reda i mira, protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog napada na službenu osobu.

Novi list neslužbeno doznaje i da su još dva policijska službenika lakše ozlijeđena kada su intervenirali naspram nekolicine pijanih mladića.

Sedmorica mlađih Riječana u prilično alkoholiziranom stanju među sobom se na koncertu sporječkalo pa i fizički obračunalo. Protiv njih je podnesen optužni prijedlog iz domene prekršaja javnog reda i mira. Riječanin star 21 godinu kazneno je prijavljen zbog oštećenja tuđe stvari jer je razbio staklo na Autotrolejevom autobusu petnaestak minuta poslije ponoći, a zbog rabijatnog ponašanja će i prekršajno odgovarati. I na kraju, 42-godišnji Riječanin tijekom koncerta primijetio je da mu je netko u gužvi skinuo okopojasnu torbicu s dokumentima i novcem. Istog trenutka dežurnim policijskim službenicima koji su osiguravali odvijanje koncerta prijavio je krađu. Policija je iste večeri pronašla lopova i torbicu vrijednu oko 8.000 kuna, a kradljivac je kazneno prijavljen.

Previous articleStarica se utopila kod Voloskog
Next articleKončar postavlja nemoguće uvjete?

7 COMMENTS

  1. zbog takvih pijanih mulaca,thompson je na lošem glasu….i naravno zbog njih ga stalno napadaju oni koji ga mrze….

  2. dal zna ko koliko je bilo ljudi na preluci?u novom listu nisu željeli objaviti a glavno da su ih zanimale stvari tipa ko je nosio ustaško znakovlje…..po običaju…

  3. thompson nije na lošem glasu zbog “pijanih klinaca” nego zbog ustaških pjesama koje pjeva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here