Home Vijesti Trojica osumnjičena za prijetnje, iznudu i druga kaznena djela

Trojica osumnjičena za prijetnje, iznudu i druga kaznena djela

705
0

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 22 i 25 godina, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Sumnjiče se da su u mjesecu studenom na području Crikvenice nekoliko puta prijetili 22-godišnjem hrvatskom državljaninu te od njega pokušali iznuditi i nekoliko tisuća kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je jedan od 25-godišnjaka krajem listopada na području Crikvenice umjesto novca za kupoprodaju osobnog vozila, 22-godišnjaku dao vrećicu sa sadržajem droge „ marihuana“ u količini od oko 25 g u protuvrijednosti novčanog iznosa od više stotina kuna.
Osim toga, utvrđeno je kako su troje osumnjičenika krajem studenog u Crikvenici oštetili ulazna vrata obiteljske kuće u vlasništvu dvoje hrvatskih državljana.

Nakon završetka istraživanja, poradi sumnje u počinjenje dva kaznena djela prijetnje, zatim iznude te kaznenih djela oštećenje tuđe stvari i neovlaštena proizvodnja i promet drogama, spomenuti osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here