Home Biznis Tvrtka JGL svim zaposlenicima isplaćuje maksimalnih 7500 kuna neoporezive nagrade!

Tvrtka JGL svim zaposlenicima isplaćuje maksimalnih 7500 kuna neoporezive nagrade!

4066
0

Riječka farmaceutska tvrtka JGL, temeljem odluke Upravnog odbora kompanije, svim će zaposlenicima Grupe na svim tržištima u prosincu isplatiti jednokratnu nagradu u iznosu od 5 tisuća kuna za trud i odlične rezultate ostvarene u protekloj godini, javlja Radio Rijeka.

Uz nagradu, bit će isplaćena i božićnica od tisuću kuna, što uz već isplaćen regres od 1.500 kuna čini maksimalni neoporezivi iznos prigodnih nagrada u Hrvatskoj od 7.500 kuna.

“Jako smo zadovoljni što zbog postignutih rezultata možemo nagraditi ljude. Treći kvartal završili smo rastom od 15 posto, a godinu ćemo finalizirati prema zacrtanom planu uz dvoznamenkasti rast. Naš glavni uspjeh tijekom 2019. godine je rast prodaje brži od referentnog tržišta na svim ključnim tržištima koje predvode Rusija, Hrvatska, Ukrajina, Bjelorusija, BiH i Srbija. Posljedično smo smanjili zaduženost i neto dug, te postigli financijsku stabilnost i veću profitabilnost”, ističe Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a, dodajući kako na rezultatima iskreno zahvaljuje zaposlenicima koji će za izniman napor, trud i angažman biti nagrađeni.

Također, iz JGL-a naglašavaju kako će se i sljedeća godina, u dijelu ulaganja, odnositi prije svega na zaposlenike. Uz unapređivanje uvjeta rada i nagrađivanje za ostvarene rezultate, Vučić zaključuje kako je jedan od ciljeva kompanije iskoristiti strateške suradnje s partnerima za stjecanje i razmjenu znanja i praksi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here