Home Vijesti Trudnici onemogućili približavanje katamaranu autom

Trudnici onemogućili približavanje katamaranu autom

934
0

trudnicaPrebacivanje prtljage na katamaran, najčešće je pava avantura za putnike na otoke Unije, Susak, Ilovik koji nemaju druge alternative osim katamarana iz Rijeke ili broda iz Malog Lošinja.

Na nerazumljiva i nepraktična pravila na riječkom Molo longu požalila nam se čitateljica koja je trebala majku odvesti autom na katamaran za otok Unije koji je inače parkiran preko puta terminala. Ovaj puta je bio parkiran malo dalje na lukobranu, a rampa nam se nije otvorila da priđu bliže katamaranu.
– Jedan kamion je čekao minutu-dvije i njemu se otvorila, a nama nije. Blizu rampe nema nikog kome bi se obratili da nas pusti. Prtljažni prostor mi je otvorenog tipa i vidi se da je bilo prtljage. Imali smo teške torbe, a ja sam u poodmakloj trudnoći i ne smijem podizati teške predmete kako bih joj pomogla, tvrdi čitateljica koja je imala sreće da su naišli poznanici koji su joj pomogli.
– Mama bi se morala više puta vraćati po torbe, a i sama ima nekih zdravstvenih problema, odnosno visok tlak. Nije u redu da, kada su već odlučili parkirati katamaran dalje na lukobran, pristup autom onemogućiti putnicima, a tu ponajviše mislim na trudnice, slabije pokretne ljude, invalide i sl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here