Home Mozaik Udala se za bratića, a da nije znala: “Otkrili smo to tek...

Udala se za bratića, a da nije znala: “Otkrili smo to tek nakon 10 godina DNK analizom”

189
0

Slučaj je podijelio korisnike na društvenim mrežama: ima onih koji ne smatraju ništa lošim u braku sa sestričnom i onih koji taj izbor osuđuju

Nakon deset godina braka i troje zajedničke djece, žena je otkrila da joj je suprug ujedno i rođak. Žena je zatim pozvala ostale članove obitelji da se podvrgnu DNK testiranju. Slučaj je podijelio korisnike društvenih mreža: ima onih koji ne smatraju ništa lošim u braku s vlastitom sestričnom i onih koji taj izbor osuđuju.

Celina Quinones živi u Coloradu, SAD. Otkrila je da je suprugova sestrična nakon što je pregledala njegovo obiteljsko stablo. Ona i njezin dugogodišnji partner Joseph testirali su se prije nego što je bomba službeno bačena. No unatoč “poražavajućim” rezultatima koji su potvrdili njihovu rodbinsku vezu, žena kaže da se ne bi vratila u prošlost. Ne bi željela da život s njezinim suprugom, kojeg sada zove “cousband“, bude drugačiji.

Govoreći o traumi na TikToku, rekla je: „Udala sam se za svog muža 2006. godine. Bez razmišljanja dobili smo troje djece. Saznali smo da smo rođaci i bratići. Djeca i suprug mi znače sve i tome smo stali na kraj. Sva naša djeca imaju 10 prstiju na rukama i nogama. To je dobar znak.’

Quinones je tvrdila da nisu imali pojma da su u srodstvu kad su se prvi put našli. “Proveli smo 17 godina zajedno. Ne, nismo znali dok nismo napravili DNK test. Imali smo četiri mjeseca udvaranja prije vjenčanja”, objasnio je u drugom videu.

“On je još uvijek i bit će moje sve. Neću dopustiti da malo krvi uništi ono što smo stvorili, ovu prekrasnu obitelj.” Quinonesovo otkriće izazvalo je žestoku reakciju šokiranih korisnika.

@realestatemommas

Replying to @_oh_you_know_april haha i had too chica 🤣🤣

♬ Breaking News – Breaking News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here