Home Mozaik Uglednog sveučilišnog profesora napala velika bijela psina: ‘Doslovce me ispljunuo kad je...

Uglednog sveučilišnog profesora napala velika bijela psina: ‘Doslovce me ispljunuo kad je shvatio da nisam tuljan‘

331
0
Photo by GEORGE DESIPRIS: https://www.pexels.com/photo/selective-photo-of-gray-shark-726478/

Nakon što je 22. lipnja preživio napad velike bijele psine u vodama kod mjesta Pacific Grove u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, 62-godišnji Steve Bruemmer u srijedu je otkrio kako je došlo do napada i kako se obranio od psine.

Bruemmer je rekao da se nalazio otprilike 135 metara dalje od plaže kada ga je psina ugrizla za bedro i trbuh, podigla u zrak te ga zatim tresnula o vodu. Kako je otkrio u videu koji je objavio Medicinski centar Natividad u Salinasu u Kaliforniji, psina ga je nakon toga “ispljunula”.

– Nisam tuljan – rekao je Bruemmer, inače umirovljeni profesor s Fakulteta Monterey Peninsula.

– Mislio je da sam tuljan. Mi nismo njihova hrana – dodao je.

– Gledao me, bio je odmah do mene. Pomislio sam da bi me ponovno mogao ugristi pa sam ga odgurnuo rukom i udario nogom. Nakon toga je otišao – ustvrdio je Bruemmer.

Kirurg Nicholas Rottler rekao je da su zubi psine za jedan milimetar promašili važnu arteriju u Bruemmerovom tijelu. Unatoč tome, umirovljeni je profesor prošao bez ozbiljnijih ozljeda.

– Moglo je završiti bitno gore – rekao je Rottler.

Nakon što ga je psina napala, Bruemmer je dozvao upomoć. Ubrzo su ga spasili veslač i veslačica na daskama te surfer.

Umirovljeni je profesor rekao da je u Medicinskom centru Natividad primio 28 jedinica krvi. Bruemmer je prilikom izlaska iz bolnice zahvalio djelatnicima centra i donatorima krvi koji su mu spasili život.

– Idem kući. Želim zahvaliti Natividadu, dobrim Samaritancima, ljudima na plaži i vozaču hitne pomoći s ‘teškom nogom‘. Bez vas se ne bih izvukao. Hvala i donatorima krvi. Idem kući. Oporavit ću se. Bit ću dobro zahvaljujući vama – rekao je Bruemmer.

Bruemmer je prilikom izlaska iz Medicinskog centra Natividad na sebi imao majicu na kojoj je pisalo “Preživio sam napad velike bijele psine”.

Previous articleOteta, silovana, izbodena i skoro obezglavljena: Ova žena je preživjela najjeziviju torturu!
Next articleIzbjegavajte ulicu Pomerio!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here