Home Vijesti Uhićen muškarac (60) koji se kod Rovinja družio s maloljetnicima i davao...

Uhićen muškarac (60) koji se kod Rovinja družio s maloljetnicima i davao im marihuanu

140
0

Zbog sumnje da je u stanu na području Rovinja okupljao maloljetnike te im davao marihuanu, rovinjska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 60-godišnjaka iz Rovinja, izvijestila je u utorak istarska policija.

Rovinjska policija dovršila je ovih dana kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom za kojeg sumnjaju da je počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga. Temeljem ranije prikupljenih operativnih saznanja da muškarac preprodaje i daje na konzumiranje drogu, policija ga je u ponedjeljak oko 14 sati uhitila.

Pretragama stambenih prostora koje koristi pronađene su posude s ukupno 201.45 grama marihuane, sedam vrećica s ukupno 294.6 grama marihuane i jedna cigareta ispunjena duhanom i marihuanom od 0.35 grama.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od rujna prošle godine do trenutka uhićenja preprodavao drogu maloljetnim i punoljetnim osobama u Rovinju, kao i da je u stanu okupljao maloljetnike te im davao na korištenje marihuanu.

On je, uz kaznenu prijavu, priveden u utorak u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Previous articleBen Hodges, umirovljeni američki general: ‘Oslobođenje Krima mijenja sve’
Next articleGradsko vijeće Grada Rijeke će grad rezolucijom proglasiti sigurnim mjestom za žene

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here